Starity

Saját applikációval jelentkezett a Sabaton

2017. június 29. 17:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A svéd csapat megosztotta a World Of Tanksszel közösen létrehozott projekt egyikét, ami egy látványos, háborús kinézetű applikáció lett.

hirdetés
Saját applikációval jelentkezett a Sabaton
Fotó: Facebook / Sabaton

Néhány hete számoltunk be arról, miszerint a csatametálosok egyesültek a World Of Tanksszel, annak érdekében, hogy a csapat dalai még élvezhetőbbé tegyék a tankos játékot. Kiderült ugyanis, hogy a játék rajongói számára hatalmas inspirációt nyújtanak a Sabaton dalai, de arra is fény derült, hogy a svédek is nagy rajongói a tankos játéknak, így amikor a koncertek között lehetőségük van, e szimulásiós játékkal foglalják el magukat.

Fantasztikus látni, hogy a Sabaton tagjai szerves részét képezik a World Of Tanksnek. Tudjuk, hogy a játékosaink érdekei nemcsak a játékban van jelen – a tehetségük messze túlmegy, ezzel az együttműködéssel a World Of Tanks közössége a  zenei tehetséget szeretné megünnepelni, mivel ez rendkívül fontos része a játéknak

– mondta Maxim Chuvalov, a World Of Tanks marketing menedzsere, Joakim Brodén frontember pedig eképp nyilatkozott:

A történelem remek forrást jelent számunkra. Szeretünk olyan történeteket mesélni, amelyek sok ember életét befolyásolták. Mindannyian játszottunk már a  World Of Tanks játékkal, most pedig örülök, hogy a részesei lehetünk mindennek

– magyarázta az énekes.

Mindezeken felül, felhívták a figyelmet arra is, hogy a közeljövőben a Wargaming- és a Sabaton-rajongók további érdekességekre is számíthatnak, ám akkor egyelőre nem árulták el, hogy mivel kapcsolatban. A svéd ötösfogat egyébként egy új videóklippel is készül, azt viszont még nem fedték fel, hogy melyik dal kap majd egy hiteles képi világot, ami tökéletesn illusztrálja a nóta történelmi hátterét.

A mai napig titokban tartották, hogy milyen különlegességek is készülődnek a háttérben, néhány perce azonban fény derült arra, hogy a Sabaton egy saját applikációt indított hódító útjára, melyből egy kis ízelítőt is megosztottak a nagyérdeművel, illusztrálva azt, hogy mi minden érhető el rajta. A látványos, mindössze néhány másodperces kisfilm természetesen a World Of Tanks csapatának köszönhető, hiszen ahogyan már említettük, a srácok számára nagyon fontos jelentősséggel bír a játék. A telefonos alkalmazás egyébként Sabaton Official App néven már le is tölthető a mibiltelefonok áruházában!

 

Available now for both Android and Apple devices!

A post shared by Sabaton Official (@sabatonofficial) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek