Starity

A Rockmaraton beállt az állatvédők közé

2017. július 03. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egy hét múlva kezdődő fesztivál összefogott a Tetovált Állatmentők Egyesületével.

hirdetés
A Rockmaraton beállt az állatvédők közé

A Rockmaraton fesztivállal kapcsolatban a szervező, Varga Zoltán már többször is hangoztatta, hogy ez nem egy olyan fesztivál, ami megengedné, hogy nagyobb vállalatok szponzorálják, még szerencse, hogy a vállalatok sem hajlanak a fesztivál felé.

A rockfesztiválok a marketingesek szemében inkább a megtűrt kategóriába tartoznak. De hozzáteszem, nem is tudnának annyit fizetni, hogy nekünk megérje. A Rockmaratonon nem lesz bankról elnevezett nagyszínpad, vagy céges kemping

– jegyezte meg egy két évvel ezelőtti interjúban.

Így tehát logikusnak tűnik, hogy a fesztivál színpadjai mindig olyan cégek, egyesületek, vállalatok nevét viseljék, amit a fesztivál szervezői és résztvevői is fontosnak tartanak. A tavalyi évben a nagyszínpad az akkor alakult rockrádió, Rádió Rock nevét viselte, míg az egyik sátorszínpad a HammerWorld magazinnal volt kapcsolatban. Az idei évben azonban a szervezők újítottak: a külföldi bandákat felvonultató nagyszínpad kapta a nevezetes magazin nevét, a másik nagyszínpad pedig a Tetovált Állatmentők Egyesülete előtt tiszteleg.

Az eddig csak Nagyszínpad 2 néven ismert helyszínnek a Tetovált Állatmentők Egyesülete lett a névadója. Szeretünk kiállni olyan ügyek mellett, amiket fontosnak tartunk, szeretnénk, ha ezzel a gesztussal az állatvédelem témaköre még egy kicsit jobban bekerülne a köztudatba – arról, hogy az Egyesület hogyan jelenik majd meg a Rockmaratonon, szó lesz még részletesebben!

– olvasható a fesztivál Facebook-oldalán.

A bejelentés után természetesen a Tetovált Állatmentők Egyesülete is nyilatkozott egy Facebook-poszt keretein belül: ők azt is elárulták, hogy létrehoznak a fesztiválon egy kutyanapközit, amely azt a célt szolgálja majd, hogy a kedvencükkel a fesztiválra látogató rockerek jó körülmények közt tudják hagyni állataikat, míg a koncerteken vannak.

Természetesen Mi is ott leszünk mind az 5 nap, mivel elsőként Magyarországon, ezen a fesztiválon alakítunk ki egy kutyanapközit, ahol szakszerűen, nyugodt környezetben vigyázunk azokra a kutyákra, akik nem szeretnének egy koncertre elmenni a gazdival

– áll a bejegyzésben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek