Starity

Gáspár Evelin nem lép szülei nyomdokaiba! Nemet mondott a Celeb vagyok, ments ki innen!-re

2017. július 03. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még idén képernyőre kerül a RTL Klub dzsungeles túlélőshow-ja, a Celeb vagyok, ments ki innen!, melyben ismét a hazai sztárvilág krémje méretteti meg magát egymással és az elemekkel.

hirdetés

A Bors úgy tudja, hogy ezúttal egy minden eddiginél fiatalabb csapattal vág neki a dél-afrikai útnak az RTL Klub stábja, hogy a celebeket mélyvízbe bedobva kihívások elé állítsa őket. A csatorna eddig nem árulta el, kik utaznak ezúttal a dzsungelbe, hogy feladatok teljesítése során csillagokat – azzal pedig ételt és előnyöket gyűjtsenek a szabad ég alatt táborozó csapatnak.

Főként harminc alatti hírességek a kiszemeltek, de természetesen lesz kivétel is. Az első szériában Győzike kígyókkal folytatott harca volt emlékezetes, a harmadikban Bea asszony brillírozott, nem csoda, hogy az időközben huszonhárom évessé lett Gáspár Evelin neve az elsők között merült fel, ám ő végül a tanulmányaira hivatkozva visszamondta a szereplést

– nyilatkozta a fent említett lapnak egy produkcióközeli informátor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek