Starity

Jay-Z nyilvánosságra hozta, hogy édesanyja a nőkhöz vonzódik

2017. július 03. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

A huszonegyszeres Grammy-díjas rapper mindig is elkötelezett támogatója volt az LGBTQ közösségnek, most pedig kiderült, miért.

Jay-Z a napokban dobta piacra tizenharmadik stúdióalbumát, aminek a 4:44 címet választotta. A korongon összesen tíz tételt sorakoztatott fel, melyik egyikét, a Smile címűt édesanyjának, Gloria Carternek szentelte, aki annak idején egyedül nevelte fel őt és három testvérét.

A dalban arról rappel Jay-Z, hogy édesanyja leszbikus, és mint ilyen, sokáig meg kellett tévesztenie az embereket, nehogy megtudják, melyik nemhez is vonzódik, mert a társadalom rosszallása már túl sok volt számára. A rapper azt is leszögezte, őt nem érdekli, hogy Gloria férfi avagy nő oldalán találja meg a boldogságot, neki csak az számít, hogy boldogan mosolyogni láthassa őt.

Az árnyékban élni... El tudod képzelni, milyen élet ez? Míg meghúzódsz az árnyékban, az emberek boldognak és szabadnak látnak, mert ez az, amit láttatni akarsz velük. A kettős életben boldog vagy, de sohasem szabad. Az árnyékban élsz, mert attól félsz, megbántják a családodat vagy azt, akit szeretsz. A világ változik, most az a mottó, hogy ideje szabadnak lenni, de te már félelemben élsz. Az árnyékban való élet a biztonságos hely számodra, mert ott senki nem bántja őket, engem. Az élet azonban rövid, ideje szabadnak lenni! Szeresd azt, akit szeretsz, mert az élet nem vehető készpénznek

– hallhatjuk Gloria hangját a dal outrójában.

Az, hogy az emberek mit csinálnak otthon, a zárt ajtók mögött, az az ő dolguk, és mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy azt szeressen, akit csak akar

– nyilatkozta 2012-ben a rapper.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek