Starity

Troian Bellisario elárulta, hogyan zárult volna eredetileg a Pretty Little Liars

2017. július 03. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Spencert alakító színésznő szerint az eredeti tervek szerint sokkal sötétebb „lezárást” kapott volna a múlt kedden véget ért sorozat. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés
Troian Bellisario elárulta, hogyan zárult volna eredetileg a Pretty Little Liars
Fotó: Freeform

A sorozat rajongói közül sokan becsapva érezhették magukat, hiszen I. Marlene King executive producer úgy nyilatkozott, hogy a fináléban minden főszereplő megkapja a maga happy endjét, Spencer (Troian Bellisario) története azonban mégsem így ért véget. Bár a karakter végül ismét összejött középiskolai szerelmével, Tobyval (Keegan Allen), annak sajnos nem lehettünk szemtanúi, hogy a többiekhez hasonlóan házasságot köt és gyerekeket szül. Ennek hátterében többek között az áll, hogy a készítők eredetileg másféle befejezést terveztek, melyben nem lett volna nyugta Spencernek.

Nem tudom, elmondhatom-e ezt, de eredetileg egy kicsit másképp ért volna véget a történet, melyben Alex megszökött volna, de azt hiszem, ezzel a lépéssel túl sok nyitva hagyott kapu maradt volna, és továbbra is aggódhattunk volna Spencer miatt. Így ő is megkapta a happy endjét, Alex pedig a családjával lehetett, ami klassz, bár kissé furfangos módon kapta ezt meg

– nyilatkozta a színésznő arra utalva, hogy Spencer gonosz ikertestvére végül Mona (Janel Parrish) párizsi babaházában kötött ki anyjával, Mary Drake-kel (Andrea Parker) együtt.

Fotó: Freeform

A színésznő továbbá kifejezte megelégedését Spencer és Toby kapcsolatának alukálását illetően is. Saját bevallása szerint neki nem hiányzott az, hogy összeházasodjanak, így is kereknek érezte a történetüket. Hogy miért? Íme, a válasz:

Mindig is éreztem, hogy Spencer és Toby egymás mellett kötnek ki, hiszen ők a legvagányabb pár. Mindig úgy éreztem, hogy ha összeházasodnának, azt titokban tennék meg, ami miatt a csajok mérgesek lennének rájuk. Hasonló módon kerítenének rá sort, mint Hanna (Ashley Benson) és Caleb (Tyler Blackburn) tették. Úgy vélem, jó dolog, hogy Spencer és Toby mindketten ilyen független karakterek, a kapcsolatuk pedig egyáltalán nem hagyományos, ami azt az érzést kelti bennem, hogy meglehet, hogy életük végéig randiznak, és soha nem házasodnak össze. Lehetnek gyerekeik, élhetnek együtt, de közben megmaradnak független embereknek. Ha Toby például úgy dönt, hogy lelép egy évre, hogy hátizsákkal megmássza a Himaláját, megteheti, és Spencer is dönthet úgy, hogy mondjuk Párizsban tölt egy évet, mert végül mindig visszatalálnak egymáshoz.

Fotó: Freeform

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek