Starity

Születésnapján kérte meg párja Michelle Branch kezét

2017. július 04. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Everywhere énekesnőjének fejét hamarosan bekötik: párja nemrég megkérte a kezét, ő pedig igent mondott neki!

hirdetés

Micsoda születésnap! A 2000-es évek egyik legsikeresebb női előadója, Michelle Branch július 2-án ünnepelte 34. születésnapját, szerelme, a Black Keys dobosaként ismert Patrick Carney pedig ezt a napot választotta arra, hogy fél térdre ereszkedjen előtte, és feltegye a nagy kérdést: „Hozzám jössz feleségül?”. Az énekesnő természetesen igennel felelt, ujjára pedig egy vintage stílusú gyűrű került, melyet az Instagramon meg is mutatott.

Hálásan köszönöm a születésnapi jókívánságokat és a felém áradó szeretetet. Előző este, éppen azelőtt, hogy elfújtam volna a gyertyákat a tortámon, @officerpatrickcarney arra kért, legyek a felesége, így aztán nem is maradt hátra más kívánságom. A 34. életem legjobb éve lesz

– lelkendezett Michelle.

Míg a zenésznek ez már a harmadik házassága lesz, addig az énekesnőnek a második. A pár 2015-ben, Los Angelesben, egy Grammy-partin ismerkedett meg egymással, körülbelül azidőtájt, amikor Branch válófélben volt. Később közösen láttak neki az énekesnő visszatérő lemezének rögzítéséhez, melynek munkálatai során egymásba szerettek.

A Hopeless Romantic lemezen elhelyezett dalok végigkövetik a magánéletem alakulásának folyamatát onnantól kezdve, hogy beláttam, el fogok válni, odáig, hogy beleestem Patrickbe

– magyarázta a People-nek Michelle, aki idén nyáron leendő férjének zenekarával turnézik, így végre alkalma adódik arra, hogy megnézze a Black Keys zenekart élőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek