Starity

Betegesnek találják rajongói David Beckham és gyerekei kapcsolatát

2017. július 04. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 42 éves ex-sportolót bár nem könnyű kihozni a sodrából, most követőinek mégis sikerült elérnie, hogy dühös legyen.

hirdetés

David Beckham egy hónappal ezelőtt vett részt egy szafarin Tanzániában a családjával, mely kaland során több felvétel is készült. Ezekből szemezgetve néhányat meg is osztott követőivel a négygyermekes sztárapuka, ám az, amelyiken lányának, az ötéves Harpernek a szájára ad puszit, sokakat megbotránkoztatott. Többen is hangot adtak aggodalmuknak, mondván, hogy ez egyáltalán nem normális magatartás szülő és gyermek között.

Mivel azóta is rengeteg negatív töltetű komment érkezett a poszt alá, David megragadta az alkalmat, és egy élő bejelentkezés keretein belül a Facebookon osztotta meg saját álláspontját e kötelékkel kapcsolatban.

Mindegyik gyermekemet szájon puszilom. Talán Brooklyn kivételével. Ő már 18 éves, és kicsit talán különösnek találja a dolgot, de én nagyon gyengéd vagyok a gyerekeimmel. Én is és Victoria is így nőttünk fel, és ugyanígy neveljük a gyerekeinket. Kimutatjuk a szeretetünket a srácaink felé, óvjuk, felügyeljük és támogatjuk őket

– magyarázta David, majd hozzátette:

A legkülönlegesebb dolog a világon az, ha az embernek gyerekei vannak.

Tavaly egyébként Victoriát érték a támadások, amikor ő is megosztott egy hasonló képet Harperről és önmagáról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek