Starity

Kibékült egymással Iszak Eszti és Dobrády Ákos

2017. július 07. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárpár nemcsak újra együtt van, hanem a közös jövőt és a családalapítást tervezgetik.

hirdetés

Több évnyi randizás és jegyben járás után tavaly augusztusban tett pontot kapcsolata végére Iszak Eszti és Dobrády Ákos. Decemberben a TNT énekese úgy nyilatkozott Kasza Tibinek, hogy bármeddig hajlandó lenne elmenni, hogy visszaszerezze exét, és bár később erre voltak is jelek, egészen mostanáig nem lehetett tudni, milyen is a viszonyuk egymással.

Ákos tegnap a Lokálnak adott interjújában vallotta be, hogy Esztivel ismét egy párt alkotnak, ráadásul már a közös gyerekvállalás is visszatérő téma náluk, főleg annak fényében, hogy az énekes már túl van a negyedik x-en, így időszerűnek érzi a családalapítást.

Szeretem a gyerekeket, és nem esnék kétségbe, ha 24 órára összezárnának egy babával, feltalálnám magam. Alapvetően mindig az volt az elképzelésem, hogy negyvenéves korom körül családot alapítok. Lassan itt az idő, de semmit sem sürgetek, hagyom, hogy maguktól alakuljanak a dolgok. Esztivel már beszélgetünk erről, és meglátjuk, mit hoz a jövő

– nyilatkozta Ákos a lapnak.

A szakítás után visszataláltak egymáshoz

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek