Starity

Vörös hajjal is szuperszexi Kylie Jenner

2017. július 08. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köztudott, hogy a 19 éves tévésztár él-hal a parókákért, hiszen általuk több különböző hajszínt és fazont kipróbálhat, ugyanakkor nem roncsolja tovább amúgy is rossz állapotban lévő haját.

hirdetés

Kylie Jennert az évek során láthattuk már szőkén, feketén, zöld és rózsaszín hajjal, de a vöröset valahogy sokáig kerülte. Nem is értjük, miért, mert egyébként szuperül áll neki ez a szín is. Új frizuráját a közösségi oldalain mutatta meg, de őt ismerve biztosan nem marad meg sokáig az izgalmas, nyárias szín mellett.

Mivel túl gyakran változtattam a hajamon, így súlyosan károsult, de szerencsére megtaláltam a módját, hogy pihentetni tudjam, mivel felfedeztem egy tokiói parókákkal foglalkozó férfit, akivel közösen készítettünk néhány műhajat. Ez azért is jó, mert gyakran változtatok a frizurámon, amit továbbra is megtehetek anélkül, hogy a saját hajamat roncsolnám

– magyarázta egy 2015-ös interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek