Starity

Visszatért! Íme Lee Hyori legújabb stúdióalbuma!

2017. július 09. 15:03   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minap került a boltok polcaira az első generációs dél-koreai idol, Lee Hyori új, immáron hatodik stúdióalbuma.

hirdetés

2013-ban, tehát idestova négy éve jelentette meg Monochrome nevezetű stúdióalbumát Lee Hyori, majd 2015-ben kétéves szünetre ment, ami után újult erővel, új, letisztultabb imidzzsel és stúdióalbummal tért vissza. A Black címre keresztelt új korongot július negyedikén prezentálta – amelyről korábban a Seoul jelentette meg –, valamint a névadó dalhoz készült rövidfilm is feltöltésre került.

Az összesen tíz vadonatúj szerzeményt felsorakoztató kiadványon a Mute kivételével mindegyiket Hyori írta, nyolcnál pedig a zeneszerzés is az ő nevéhez fűződik (ami kapcsán ismét Kim Do Hyunnal dolgozott együtt), továbbá a produceri feladatok ellátása is. Több közreműködést is találhatunk (Killagramz, Los és Absint személyében), valamint egy duettet Lee Juckkal. A trackek műfaja igazán változatos lett: vannak közöttük dance, ballada, elektronika, R&B/soul, rap/hip-hop stílusúakat is.

A 38 éves énekesnő elmondása szerint az albumon a történetmesélésre koncentrált, és szeretné személyesebb oldalát is megmutatni rajongóinak. Elmondása szerint sok zenei ihletet kapott, miután férjével Szöulból Jeju-szigetre költöztek.

Íme a dallista:

  1. Seoul (feat. Killagramz)
  2. Black
  3. White Snake (feat. Los)
  4. Unkown Track (feat. Absint)
  5. Love Me (feat. Killagramz)
  6. 비야내려
  7. Mute
  8. 예쁘다
  9. 변하지않는건 (feat. Los)
  10. 다이아몬드 (duett Lee Juckkal)
A borítókép

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek