Starity

Christopher Nolan nem tudta, hogy ennyire híres Harry Styles

2017. július 09. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elindult a Dunkirk promóciós körútja, amely alkalmából Christopher Nolan a filmszakma új csillagáról(?) ejtett prár szót.

hirdetés

A One Direction egykori sztárja szólóban talán még nagyobb karriert épít ki magának, mint a fiúbandában: nem elég, hogy önmagáról elnevezett lemeze megállíthatatlan eladások és pozitív kritikák terén, alkalma nyílt egy egészen más területen is kipróbálnia magát. Harry Christopher Nolan rendezővel dolgozott együtt a Dunkirk világháborús filmen, ráadásul rögtön főbb karaktert tudhat magáénak Alex személyében.

A II. világháború egyik legtragikusabb emléke lehetne, ám egy különleges mentőakció története lett belőle. 1940 májusának végén a diadalmasan előretörő német hadsereg bevonult Belgiumba, és a franciaországi Dunkerque közelében a tengerhez szorította a brit és francia katonákat. A legfeljebb 5 kilométeres szakaszon a szövetségesek több mint 300 000 embere szorult össze, és nem volt merre menekülniük. Az angol flottának különleges és váratlan akcióval, hatalmas veszteségek árán mégis sikerült véghezvinni a mentőakciót – és sikerrel juttatta ki a frontvonalból a szabad világ utolsó hadseregét. Film a menekülésről, a káoszról, a háborúról és a túlélésről...

Harry Styles az egyik plakáton kollégája mellett

Természetesen rengeteg negatív megjegyzés érte Harryt a kételkedőktől, azonban a híres filmrendező arra kér mindenkit, hogy álljanak a sráchoz nyitott elmével, hiszen ugyanolyan keményen megdolgozott a lehetőségért, mint bárki más.

Nem gondolom, hogy tisztában lettem volna azzal, hogy Harry ennyire híres

– kezdte július 7-én, Los Angelesben.

Mármint, a kislányom beszélt néha róla, a gyerekeim ismerték, de ennyi. Az az igazság, hogy Harry tökéletes volt a szerepre és teljesen kiérdemelte a helyét a filmben. Remélem, az emberek nyitott elmével állnak hozzá, mert fantasztikus teljesítményt nyújtott.

Styles és Nolan még tavaly

Mindeközben Styles elismerte, hogy az első napja kicsit megterhelő volt, hiszen Nolan már rögtön beledobta a vízbe több perces fuldoklásra.

Mikor megkaptam a karakterem, azt mondta, reméli, tudok úszni

– nevet.

Nolan az a rendező, aki tudja, mit akar. Az a legcsodálatosabb benne, hogy nem is igazán színészkedsz mellette, hiszen minden reakció emberi, annyira beleéled magad a történtekbe.

Styles mellett feltűnik a Dunkirkben Kenneth Branagh, Cillian Murphy, és Tom Hardy is. A mozik hazánkban július 20-án kezdik majd vetíteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek