Starity

Parádésan nyitott premierhétvégéjén az új Pókember

2017. július 10. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Múlt hét végén került a mozikba a Tom Holland főszereplésével készülő új Pókember-franchise első installációja, a Pókember: Hazatérés.

hirdetés

Ahogy az várható volt, ismét rengeteg rajongót vonzott a mozikba Pókember, ahogy azt már korábban is tette. Ezúttal azonban nem Tobey Maguire-é és nem is Andrew Garfieldé, hanem a viszonylag újoncnak számító Tom Hollandé volt a főszerep, akit a rajongók korábban már láthattak Peter Parker, azaz a Pókember szerepében tavaly az Amerika kapitány: Polgárháború című filmben.

A The Hollywood Reporter hozta nyilvánosságra, hogy az új Pókember-film igen jól nyitott a hétvégén: nem kevesebb, mint 117 millió dolláros (~ 30.7 milliárd forint) bevételt produkált, ezzel pedig az év harmadik legjobban nyitott filmje lett A szépség és a szörnyeteg (174.8 millió dollár= ~ 45.9 milliárd forint), valamint A galaxis őrzői vol. 2 (146.5 millió dollár = ~ 38.5 milliárd forint) után, ami egyúttal azt is jelenti, hogy kiütötte a harmadik helyről az eddig dobogós volt Wonder Womant (103.3 millió dollár = ~ 27.1 milliárd forint).

Fotó: Sony Pictures

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek