Starity

Jessica Sutta is önálló klippel jelentkezett

2010. október 21. 12:12   |   Szerző: timbaland

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pcd-news.blogspot.com sorra számol be a Pussycat Dolls volt tagjainak új dalairól: Ashley-t, Melodyt és Kimberlyt követően Jessica is bemutatkozott szólóban.

hirdetés
Jessica Sutta is önálló klippel jelentkezett

„Nagyjából másfél évvel ezelőtt eltörött a bordám a színpadon, és hazaküldtek a turnéról. Ez az időszak hatalmas változást hozott az életemben, úgy döntöttem, itt az idő, hogy a saját lábamra álljak, hogy szólókarrierbe kezdjek” – nyilatkozta Jess a RadarOnline-nak.

Miután hosszú ideig volt a Pussycat Dollsban, Sutta hiszi, hogy az itt szerzett tapasztalatát kamatoztatni tudja a szólókarrierjében.

„Minden, ami a Pussycat Dollshoz köt, hozzájárult ahhoz a személyiséghez, aki ma vagyok, és ezért roppantmód hálás vagyok. Mindig is egy Doll leszek a szívem mélyén.”

Jessica Sutta elárulta, nagyon elfoglalt a stúdiómunkálatok miatt, és karácsony környékén meg szeretné jelentetni második kislemezét, albumát pedig valamikor tavasszal.

„Sok-sok dal a szerelmi életemről szól, és arról, hogy épp mi zajlik a személyiségemben. – magyarázta Sutta – Sosem írtam dalokat a Pussycat Dollsszal, szóval ez volt az első alkalom, hogy erre lehetőségem volt.”

A csapatból való kilépése óta egyáltalán nem ápol rossz viszonyt a volt csapattársakkal.

„Sokat beszélek velük. Nagyon támogatnak mindenben, amit csinálok. Testvériséget alakítottunk ki... Igazából nagyon hiányoznak” – fejezte be mondanivalóját az ex-pussycat doll.

Úgy látszik, hogy Jess a dance irányába mozdult, ez a tempós dal pedig – főként a refrénje miatt – vélhetően azonnal a klubok és a rádiók kedvence lenne. 

A klip sem lenne rossz, de Frank E. Flowers rendező elég pocsék munkát végzett. Sokkal látványosabb videót lehetett volna ebből készíteni, ha nem egy tapasztalatlan, ismeretlen rövidfilmrendezőt bíznak meg a munkával. Mindezek ellenére a kisfilm élvezhető, gratulálunk Jessicának, és szurkolunk, hogy minél népszerűbb legyen szólóban is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek