Starity

Kris Jenner retteg attól, hogy Blac Chyna kiteregeti a Kardashian-Jenner család titkait

2017. július 10. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A momager tisztában van azzal, hogy családja jó híre forog kockán, ha unokája anyja úgy dönt, kikotyogja, amit nem kellene.

hirdetés

A szakítás botrányos volt

Ahogy általában minden évben akad egy-egy óriási Kardashian-botrány, úgy az idei év sem kivétel. Ezúttal Rob Kardashian látja kárát a hírnévnek, de csak magára vethet. A 30 éves tévésztár ugyanis éktelen haragra gerjedt, amikor megtudta, hogy exe, Blac Chyna megcsalta őt a kapcsolatuk idején, bosszúból pedig közzétette a világhálón a nő pikáns fotóit.

A történet azonban itt messze nem ért véget: Rob nem sokkal később azzal vádolta meg T.I.-t, hogy ő és a felesége, Tiny fizettek azért, hogy Chyna részt vegyen velük egy édeshármasban. A pletykát ezidáig egyik fél sem kommentálta, ám a rapper úgy döntött, ideje megszólalni az ügyben.

Ne beszélj egy nő dolgairól! Ez rossz dolog. Nagyon-nagyon rossz dolog. Gyenge jellemre vall. Nem okés. Tudod, mit értek ez alatt? Ha egy nő megbíz benned és rád bízza a titkait, nem csinálhatod ezt vele. A titok az titok. Érted egyáltalán miről beszélek? Nem csinálunk ilyet. Ez az egész egy újabb baromság. Nem is tudom, hogy fog ezután bárki is lefeküdni veled

– üzente T.I. Robnak.

T.I. és Tiny állítólag ágyba bújt Chynával

Bár Rob nyugodt és a maga kis kényelmi zónájában várja, milyen fordulatot vesz az ügy, exe felvette a kesztyűt, megkereste Los Angeles egyik legjobb védőügyvédjét, Lisa Bloomot, hogy kieszközöljön a bíróságtól egy távoltartási végzést ellene, ami azt jelenti, hogy az apa nem láthatná novemberben született lányát, Dream Kardashiant.

Ha Rob nem is, édesanyja, Kris Jenner aggódik unokája miatt, így nem becsüli alá Chyna képességeit, sőt egyenesen retteg attól, mi lesz, ha a nőnek eljár a szája a család viseltes dolgairól.

Kardashian-Jennerék tudják, hogy ez a nő mindenre képes. Meg fogják védeni Robot és Dreamet, ha kell, de nem árt óvatosnak lenniük, mert Chyna ha akarja, nagyon megnehezítheti Rob dolgát a gyerek láthatási ügyében, emellett tud ezt-azt a családról, amit nem szeretnének a sajtóban viszontlátni. Úgy gondolják, Chyna veszélyes lehet

– nyilatkozta egy bennfentes a HollywoodLife-nak.

Bár sokan vannak, van okuk félni

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek