Starity

Az egykori Playboy-nyuszi már nem szívesen látott vendég Hugh Hefner házában

2017. július 10. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Bridget nyolc évvel ezelőtt költözött ki a Playboy-villából, és bár Hef állította, hogy mindig szívesen látott vendég lesz ott, már évek óta nem találkoztak.

Bridget Marquardt Holly Madisonnal és Kendra Wilkinsonnal együtt a leghíresebb Playboy-lányok közé tartozik – összesen négy éven át élt bent a híres-neves villában a világhírű magazin alapítójával, Hugh Hefnerrel. A mostanra a negyvenes éveiben járó kebelcsoda 2009-ben költözött ki a villából, és akkor szeretője azt ígérte neki, bármikor visszatérhet. Bár Bridget nem szeretett volna visszaköltözni azóta sem, szívesen meglátogatta volna Hefet, erre azonban nem adódott lehetsége az elmúlt években.

Miután elhagytam a villát, egy darabig tartottuk a kapcsolatot Heffel. Visszajártam néhány parti erejéig. Néha a barátom [Nick Carpenter] is velem tartott, de aztán elveszítettem a kapcsolatot Heffel. Annak idején azt mondta, mindig tárt ajtók fogadnak majd a villában, de később úgy hallottam, ez nem egészen így van. Év elején odatelefonáltam és megpróbáltam bejutni a villába, de nem jártam sikerrel

– panaszkodott az egykori nyuszilány, aki a mai napig szívén viselné a már kilencvenes éveiben járó Hefner sorsát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek