Starity

Elkészült Anette Olzon és Jani Liimatainen közös albuma

2017. július 12. 05:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly járta be a világot a hír, miszerint a svéd énekesnő és a finn gitáros közös albumot készít.

hirdetés

Tavaly szeptemberben számoltunk be arról, hogy a Nightwish egykori énekesnője hivatalosan is visszatért a metalzenei szintérre, ugyanis amellett, hogy visszatért egykori zenekarához, az Alison Avenuehoz, a Sonata Arctica egykori gitárosával, Jani Liimatainennel egyesítette erejét, és közös projekten kezdtek el dolgozni.

Az akkori közleményben arról is értesülhettünk, hogy első közös korongjuk idén fog az üzletek polcaira kerülni, továbbá megtudhattuk azt is, hogy a két zenész régi közösen dédelgetett álmát váltotta valóra, ugyanishiszen mindketten hosszú évek óta nagy rajongói a másik munkásságának, és mindig is szerettek volna együtt dolgozni.

Elmondásuk szerint az első lemezük egy fülbemászó, dallamos és egyben sokatmondó, lényegretörő dalokat tartalmazó anyag lesz. Hogy mi igaz az állításukból, az hamarosan kiderül, ugyanis a két tehetség jelenleg ünnepléssel tölti idejét, ugyanis 100%-osan elkészültek a várva várt albummal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek