Starity

Azt jelenti, amire gondolunk? Nina Dobrev csókot váltott Glen Powell-lel

2017. július 11. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nina és Glen le sem tagadhatnák, mennyire odavannak egymásért – Julianne Hough esküvőjén igencsak elengedték magukat és nem titkolták, mennyire vonzódnak egymáshoz.

hirdetés

Már év elején is felütötte a fejét a pletyka, miszerint Nina Dobrev és Glen Powell egy párt alkotnak. A fiatalok azóta igyekezték visszafogni magukat, ám a sajtó eszén nem lehet túljárni, pláne, ha az embernek pletykás a baráti köre. Nina és Glen a minap mindketten részt vettek közeli barátjuk, Julianne Hough és Brooks Laich esküvőjén, ahol egy csók is elcsattant köztük, ami ráadásul megörökítésre is került. A róluk készült felvételeken jól látszik, mennyire közel állnak egymáshoz.

Nina és Glen alig tudták levenni egymásról a kezüket. Őrület, micsoda kémia van közöttük!

– nyilatkozta egy barátjuk.

Fotók: Twitter

A fiatalok nagyon jól érzik magukat egymás társaságában, ami azért is meglepő, mert a bolgár származású színésznő Vámpírnaplók-beli kollégájával, Ian Somerhalderrel való szakítása, azaz 2013 óta nem igazán randizott hosszabb ideig senkivel. Barátai elmondása szerint Nina Glenhez fűződő kapcsolata amúgy is szenvedélyesebb, hiszen ismeretségük kezdete óta vonzódnak egymáshoz, Iannel ezzel szemben a barátságuk alakult szerelemmé annak idején.

Ami Somerhaldert illeti, ő sem szomorkodik Nina után – 2014-ben közös barátjukkal, Nikki Reeddel kezdett randizni, akit a következő év tavaszán feleségül is vett. Első gyermekük érkezését ősz végére várják.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek