Starity

Chris Hemsworth gyerekeit nem nyűgözi le apjuk színészi karrierje

2017. július 12. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Míg felesége mindenben támogatja a színészt, gyerekei nem izgatják magukat különösebben a teljesítménye miatt.

hirdetés

Chris Hemsworth az ET-nek adott interjújában elmondta, hogy felesége, Elsa Pataky a legfőbb támogatója, ő az, aki kettejük közül az optimistább, még ha neki magának olykor kétségei is támadnak.

A feleségem hihetetlenül optimista típus. Én sem vagyok pesszimista, de időnként elővesz az óvatosság, hogy Mi van, ha ez vagy ez történik?, ilyenkor Elsa megnyugtat, hogy minden rendben van és rávesz, hogy élvezzem a dolgot. Az mondja, Szétdolgoztad a segged, most szórakozz, élvezd ki, aztán folytasd a munkát ugyanazzal az elkötelezettséggel, de ne felejts el, hogy nem tilos jól érezni magad közben!

– magyarázta a színész.

A párnak három csemetéje van (lányuk, India ötéves, ikerfiaik, Sasha és Tristan pedig háromévesek), ők azonban közel sincsenek oda apjuk karrierjéért – még Thor sem dobogtatja meg a szívüket.

Amikor hazajövök a munkából, az egyik fiam odajön hozzám és megkérdezi, Papa, legyőzted a szörnyeket?. Ismeri Thort, akárcsak a másik két gyerkőc, de őket nem nyűgözi le igazán. Úgy vannak vele, hogy Az apukám Thor, és akkor mi van?. Ez az a határ, ami a tévében látott fantázia és a valóság között húzódik. Legalább egyikük bír engem. Háromból egy nem is olyan rossz arány

– viccelődött Chris.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek