Starity

Így reagált Ryan Reynolds, amikor megtudta, hogy a Wonder Woman sikeresebb lett, mint a Deadpool

2017. július 12. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Deadpoolt életre keltő színész nem ismeri a féltékenység fogalmát, mi több, gratulációját fejezte ki kolléganője felé.

hirdetés

Korábban már beszámoltunk róla, milyen jól nyitott bemutatásának hétvégéjén a Wonder Woman – nem kevesebb, mint 101.4 millió dollárnyi (~ 27 milliárd forint) bevételt hozott készítőinek, ezzel pedig a legtöbbet kaszált, nő által rendezett, élőszereplős film lett. A csodanő körüli őrület azóta sem csengett le, sőt még nagyobb magasságokba repítette főszereplőjét, Gal Gadot színésznőt.

A Wonder Woman mostanáig 368 millió dollárt (~ 95.9 milliárd forint) hozott Észak-Amerikában, mely összeggel maga mögé utasította a tavaly bemutatott másik szuperhősös produkciót, a Ryan Reynolds főszereplésével forgatott Deadpoolt, ami 363 millió dollárral (~ 94.6 milliárd dollár) zárt annak idején. Reynolds azonban egyáltalán nem irigykedik Gadot sikerére, sőt! A lenti kép keretein belül gratulált neki, melyen Deadpool szívet formázó kezeit láthatjuk WonderWoman nyaklánca előtt.

Fotó: Instagram / Ryan Reynolds

Ami a globális bevételeket illeti, egyelőre a Deadpool vezet, hiszen 782.6 millió dollárt (~ 204 milliárd forint) kaszált, mely összeg a Wonder Woman esetén egyelőre 720 millió dollár (~ 187.6 milliárd forint) körül mozog.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek