Starity

Meglepő! Ennyi ideig tartott a Jurassic World 2 forgatása

2017. július 12. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kevesebb, mint egy év van hátra a két évvel ezelőtt bemutatott sikerfilm második részének mozikba kerüléséig.

hirdetés
Meglepő! Ennyi ideig tartott a Jurassic World 2 forgatása
Fotó: Universal Pictures

Hétfőn számoltunk be arról, hogy véget ért a Jurassic World 2 forgatása és már „csak” az utómunkálatok vannak hátra. Azért is időzőjelesen „csak”, hiszen köztudott, hogy egy ilyen jellegű alkotás esetében, ahol a film főszereplőinek jó része CGI-jal kerül a vászonra, jóval több időt igényel a készítőktől, mint rendes esetben.

A rendezőn túl a női főszereplőt életre keltő Bryce Dallas Howard is megemlékezett arról, hogy dobozba került az anyag, így tőle tudtuk meg, pontosan mennyi ideig is forogtak a kamerák.

Hatvanadik nap és készen vagyunk! Őszintén szólva elbőgtem magam. Viszlát, Hawaii

– írta a lenti kép mellé az Instagramon, melyen filmbeli kollégáját, Chris Prattet öleli.

Természetesen nem szabad elfelejteni, hogy ebbe a hatvan napba nem tartoznak bele az előkészítő és utómunkálatok, így az alkotóknak a forgatáson túl még jócskán van dolga, mielőtt a mozikba kerülne a produkció. A film egyébként a Jurassic World: Fallen Kingdom címet kapta, és 2018. június 22-étől csábítja majd a mozikba az őslényrajongókat.

Jó hír az eredeti széria, a Jurassic Park fanatikusai számára, hogy a franchise új részében az első, 1993-as filmben is feltűnt BD Wong és Jeff Goldblum is szerepet kapott, akik vélhetően még közelebb hozzák majd egymáshoz a filmsorozat régi és új rajongóit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek