Starity

4 sztár, akiről nem gondoltad volna, hogy szerencsejáték-függő

2017. július 12. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Nyerni mindenki szeret – még azok a hírességek is, akiknek egyébként nincsenek anyagi gondjaik és nem szorulnak rá a plusz bevételre. Nem árt persze vigyázni, hiszen az ember könnyen rákaphat az izgalom ízére.

hirdetés

Akár belátjuk, akár nem, bizony a sztárok is csak emberek, és mint ilyenek, időnként szívesen költenek olyasmire is, amire nincs szükségük – legyen szó egy sokadik autóról vagy egy új ruháról. Sokan közülük rendszeresen kísértik a sorsot abban a reményben, hogy Fortuna egyengeti az útjukat, de ahogy az utca emberei, úgy ők sincsenek mindig nyerő szériában. Az alábbiakban olyan hírességeket mutatunk be, akik szerencsejáték-függők.

A kép illusztráció

Tobey Maguire

A Pókember sztárja köztudottan imád pókerezni, és állítólag nagyon jó is benne – nem csoda, hiszen a profi játékos Daniel Negreanutól tanult meg játszani, és állítólag arra is akadt példa, hogy egyszer 10 millió dollárt (~ 2.6 milliárd forint) nyert egy körön belül. Persze szenvedélyének megvan a maga hátulütője: 2011-ben beperelték, amiért részt vett egy több milliós nagyságrendű illegális játékban, ahol 300 ezer dollárt (~ 78.4 millió forint) nyert a fedezeti alap befektetőjétől, Bradley Rudermantól, aki jelenleg is börtönben van piramisjáték miatt.

hirdetés

Charlie Sheen

Már évek óta suttogtak a Két pasi – meg egy kicsi sztárjának szerencsejáték-addikciójáról, amikor 2006-ban akkori felesége, Denise Richards megerősítette a gyanút. A modell ugyanis akkor adta be a válókeresetet ellene, a papírokban pedig arra hivatkozott, hogy többek között elege lett abból, hogy a színész heti szinten 200 ezer dollárt (~ 52.3 millió forint) költ szerencsejátékokra – főleg sportfogadásra. A szőke szépség továbbá sérelmezte, hogy amikor ő a kórházban vajúdott lányukkal, Lolával, Charlie az egészségügyi intézmény felé tartó taxiban is a titkárnőjével egyeztetett, távollétében mikor, mire fogadjon.

Ben Affleck

A jelenleg válófélben lévő színész feleségének, Jennifer Garnernek kötélből lehetnek az idegei, ha el bírta viselni Ben szerencsejáték-függőségét, hiszen élete párja nemcsak sokat szokott nyerni, hanem sokat is veszít.

A Holtodiglan sztárja egy ízben 400 ezer dollárt (~ 104.6 millió forint) bukott pókeren, ami arra ösztönözte, hogy részt vegyen egy leszoktató kurzuson. Végül nem járt szerencsével, visszatért a kaszinókba, és úgy hírlik, még ittas állapotban is nagyobb összegeket tesz zsebre, mint más józanul. Ezt igazolja, hogy egy alkalommal alkoholos befolyásoltság alatt 60 ezer dollárt (~ 15.7 millió forint) kockáztatott blackjacken, és milyen jól tette – 800 ezer dollárt (~ 209.2 millió forint) csinált belőle.

George Clooney

Tévednek, akik azt hiszik, Clooney az Ocean's 11 forgatása során esett szerelembe Las Vegasszal, hiszen a színész már egészen fiatal kora óta rendszeres látogatói a kaszinóknak, csak épp annyi változott, hogy míg korábban nagynénje, az énekesnő Rosemary Clooney fellépéseit nézte meg, most már maga is asztalhoz ül és játszik. Azt ugyan nem tudni, mennyire jó a játékban, de állítólag egyszer Matt Damonnel együtt beszálltak egy kör blackjackbe, ahol veszített, de szerencsére kollégája nyeresége fedezte az adósságát.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek