Starity

4 sztár, akiről nem gondoltad volna, hogy szerencsejáték-függő

2017. július 12. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nyerni mindenki szeret – még azok a hírességek is, akiknek egyébként nincsenek anyagi gondjaik és nem szorulnak rá a plusz bevételre. Nem árt persze vigyázni, hiszen az ember könnyen rákaphat az izgalom ízére.

hirdetés

Akár belátjuk, akár nem, bizony a sztárok is csak emberek, és mint ilyenek, időnként szívesen költenek olyasmire is, amire nincs szükségük – legyen szó egy sokadik autóról vagy egy új ruháról. Sokan közülük rendszeresen kísértik a sorsot abban a reményben, hogy Fortuna egyengeti az útjukat, de ahogy az utca emberei, úgy ők sincsenek mindig nyerő szériában. Az alábbiakban olyan hírességeket mutatunk be, akik szerencsejáték-függők.

A kép illusztráció

Tobey Maguire

A Pókember sztárja köztudottan imád pókerezni, és állítólag nagyon jó is benne – nem csoda, hiszen a profi játékos Daniel Negreanutól tanult meg játszani, és állítólag arra is akadt példa, hogy egyszer 10 millió dollárt (~ 2.6 milliárd forint) nyert egy körön belül. Persze szenvedélyének megvan a maga hátulütője: 2011-ben beperelték, amiért részt vett egy több milliós nagyságrendű illegális játékban, ahol 300 ezer dollárt (~ 78.4 millió forint) nyert a fedezeti alap befektetőjétől, Bradley Rudermantól, aki jelenleg is börtönben van piramisjáték miatt.

Charlie Sheen

Már évek óta suttogtak a Két pasi – meg egy kicsi sztárjának szerencsejáték-addikciójáról, amikor 2006-ban akkori felesége, Denise Richards megerősítette a gyanút. A modell ugyanis akkor adta be a válókeresetet ellene, a papírokban pedig arra hivatkozott, hogy többek között elege lett abból, hogy a színész heti szinten 200 ezer dollárt (~ 52.3 millió forint) költ szerencsejátékokra – főleg sportfogadásra. A szőke szépség továbbá sérelmezte, hogy amikor ő a kórházban vajúdott lányukkal, Lolával, Charlie az egészségügyi intézmény felé tartó taxiban is a titkárnőjével egyeztetett, távollétében mikor, mire fogadjon.

Ben Affleck

A jelenleg válófélben lévő színész feleségének, Jennifer Garnernek kötélből lehetnek az idegei, ha el bírta viselni Ben szerencsejáték-függőségét, hiszen élete párja nemcsak sokat szokott nyerni, hanem sokat is veszít.

A Holtodiglan sztárja egy ízben 400 ezer dollárt (~ 104.6 millió forint) bukott pókeren, ami arra ösztönözte, hogy részt vegyen egy leszoktató kurzuson. Végül nem járt szerencsével, visszatért a kaszinókba, és úgy hírlik, még ittas állapotban is nagyobb összegeket tesz zsebre, mint más józanul. Ezt igazolja, hogy egy alkalommal alkoholos befolyásoltság alatt 60 ezer dollárt (~ 15.7 millió forint) kockáztatott blackjacken, és milyen jól tette – 800 ezer dollárt (~ 209.2 millió forint) csinált belőle.

George Clooney

Tévednek, akik azt hiszik, Clooney az Ocean's 11 forgatása során esett szerelembe Las Vegasszal, hiszen a színész már egészen fiatal kora óta rendszeres látogatói a kaszinóknak, csak épp annyi változott, hogy míg korábban nagynénje, az énekesnő Rosemary Clooney fellépéseit nézte meg, most már maga is asztalhoz ül és játszik. Azt ugyan nem tudni, mennyire jó a játékban, de állítólag egyszer Matt Damonnel együtt beszálltak egy kör blackjackbe, ahol veszített, de szerencsére kollégája nyeresége fedezte az adósságát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek