Starity

Ez várható a Shadowhunters folytatásában

2017. július 13. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rengeteg minden történt ezidáig a szériában, a megdöbbentő események sorozatának pedig közel sincs vége! Todd Slavkin és Darren Swimmer kreátorok exkluzív interjút adtak a Shadowhunters folytatásával kapcsolatban.

hirdetés
 Ez várható a Shadowhunters folytatásában
Fotó: Freeform

– Most már ismerjük Sebastian igazi személyazonosságát. Mik a tervei?

Fotó: Freeform

– Nem szeretnétek tudni a választ erre a kérdésre, csak elrontaná a mókát. Amit elmondhatunk, hogy Sebastian indítékai az idő előrehaladtával egyre komplikáltabbak és csavarosabbak lesznek. Sokkolni fog és lehúz mindenkit, de ugyanakkor össze is töri a szíveteket. Will Tudor az összes jelenetében figyelemre méltót alkot.

– Maia (Alisha Wainwright) és Simon (Alberto Rosende) csak barátok? Nagyon úgy tűnik, hogy többé fognak válni...

Fotó: Freeform

– Nem tagadhatjátok a köztük lévő kémiát, ugye?

– Beszélnétek Alec vezetőként való fejlődéséről?

Fotó: Freeform

– Alec (Matthew Daddario) vezetői képessége az évad előrehaladtával egyre csak nő és érettebbé válik. Sajnos minden vezetőnek muszáj nehéz döntéseket hoznia, ez alól Alec sem kivétel. Mindig helyesen akar cselekedni, de ha a barátod alvilági és te pedig a New York-i Intézet feje vagy, akkor a "helyes dolog" nehezen fogható meg.

– Beszélnétek egy kicsit a bűnhődés témájáról, különösen a gyerekek és a szülők közöttiről, amely az egész évadban jelen volt?

Fotó: Freeform

– A sorozat gyakran foglalkozik a gyerekek és a szülők közötti konfrontációval, ami a múlt megoldatlan problémáiból adódik. Ezt láthattuk Jocelyn (Maxim Roy) és Clary (Katherine McNamara) esetében, továbbá Valentine-nál (Alan Van Sprang), Clary-nél és Jace-nél (Dominic Sherwood), illetve a Lightwoodok és szüleik között is. Hamarosan pedig láthatjuk, hogyan tárul fel ez Sebastian és az apja esetében. 

– Mondanátok egy kicsit többet arról, mi történik a Tündérek Udvarában? Felkelés várható az alvilágban? Luke és Magnus közbenjárnak az árnyvadászok nevében?

Fotó: Freeform

– A Tündérkirálynő nem bízik az árnyvadászokban, és fel akarja sorakoztatni a teljes alvilágot a Klávé ellen. Luke-ot (Isaiah Mustafa) és Magnust (Harry Shum Jr.) nem láthatjuk a 2. évad 16. részében, mert a többi alvilági vezetővel - Raphaelt (David Castro) is beleértve - hivatalosak egy alvilági gyűlésre az Udvarban. Szerettünk volna ott lenni, de nem tudtuk a csodálatos idrisi túrát és a Tündérek Udvarát egy epizódba illeszteni.

– Mennyire jelentős Jace és Clary számára, hogy végre eljuthatnak az árnyvadászok szülőföldjére a 2. évad 16. részében?

Fotó: Freeform

– Nagyon. Ez a mágia és a történelem helye, amit Clary még sohasem látott. És persze egy olyan hely, amelyet a könyvsorozat rajongói is csak a fejükben láthattak eddig. Igazi izgalom számunkra, hogy képesek leszünk átsétálni a Brocelind erdőn és úszhatunk a Lyn-tóban.

 via Freeform

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek