Starity

Jessica Biel elárulta, mi Justin Timberlake-hez fűződő házasságának titka

2017. július 13. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jessica és Justin tíz éve vannak együtt, idén ősszel pedig ötödik házassági évfordulójukat ünneplik majd.

hirdetés

A Marie Claire magazin címlaplányaként Jessica Biel őszintén megnyílt életével kapcsolatban, így természetes volt, hogy Justin Timberlake-hez fűződő románca sem kikerülhető téma. A színésznő szívesen mesélt házasságáról, ami már majdnem öt éve tart, férjével pedig legalább olyan boldogok, mint a kezdet kezdetén. És hogy mi a titkuk?

Justinnal azonos értékeket képviselünk: hiszünk a hűségben, az őszinteségben. Szeretünk szórakozni és hasonló dolgok érdekelnek minket. Ugyanez igaz ránk az üzleti életben is. Mindketten karrierorientáltak vagyunk és kicsit önzők is. Ha találsz valakit, aki a tiédhez hasonló értékeket képvisel, akkor megütötted a főnyereményt

– nyilatkozta a barna hajú szépség, aki az anyaságról is szót ejtett. (Justinnal van egy kétéves fia, Silas.)

Az ember azt hiszi magáról, hogy önzetlen, egészen addig, míg anyává nem válik. Ezek az apróságok berobbannak az életedbe, sokat követelnek tőled, és rájössz, már nem te rendelkezel az időddel és amúgy sem fontos egyáltalán. Belátod, hogy az életed a kis jövevény körül forog. Én nem az a típusú ember vagyok, aki azt hangoztatja, mennyire megváltozott az élete attól, hogy szülővé vált, de egyébként az az igazság, hogy ez pontosan így történt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek