Starity

Így töltik a nyarat a hazai sztárok – fotók

2017. július 13. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kíváncsi vagy, hogyan telik a nyár, a szabadság, a szerelm évszaka a sztárok világában? Megmutatjuk, ki hol nyaral és mit csinál!

hirdetés

Palvin Barbi

A világszerte ismert modell az idei nyáron több napot is töltött itthon – többek között részt vett a VOLT fesztiválon, a napokban pedig testvérével, Anitával töltötte az idejét.

Vastag Csaba

Az énekes jelenleg is koncertezik, ám ha ideje engedi, szívesen levezeti a felgyülemlett feszültséget egy kis jógával.

Fluor Tomi és Diaz

A Wellhello tagjai Csabához hasonlóan koncertezéssel töltik a nyarat, de ha két fellépés között van egy kis idejük, szívesen strandolnak.

Lola

Stranolni bizony Lola is nagyon szeret, csinos alakján pedig kifogástalanul áll a fürdőruha.

Nádai Anikó

A csinos műsorvezetőnek nemrég startolt el kibeszélőműsora, és amikor épp nem dolgozik, olyankor kisfiával, Patrikkal tölti az idejét.

Tóth Vera

Az énekesnő imádja, élvezi a nyarat, és mivel rengeteget fogyott az elmúlt hónapokban, egyre csinosabban is öltözködik, amivel szívesen eldicsekszik rajongóinak is.

Kiss Ramóna

Most, hogy már nem szerepel a Barátok köztben, Raminak több ideje adódik arra, hogy hódoljon szenvedélyének, az utazásnak – most például az Egyesült Államokban romantikázik a szerelmével, Lékai Mátéval.

Istenes Bence

A kemény munka után édes a pihenés – jól tudja ezt Bence is, aki hosszú hónapok után ismét a családja, Csobot Adél és fiuk, Nátán körében lehet.

Dukai Regina

A gyönyörű modell nemrég Korfu szigetéről jelentkezett be az Instagramon, ahol a lenti kép alapján minden bizonnyal hasonlóan szép idő van, mint itthon.

Zimány Linda

Regihez hasonlóan Lindának is Görögország most a mindene – nemrég jött haza Santoriniből, amit az életében látott legszebb helynek nevezett egyik bejegyzésében.

Leiner Laura

A tinédzserek kedvenc írónője is tiszteletét tette a VOLT fesztiválon, emellett pedig a nyarat azzal tölti, hogy átrágja magát azon a könyvkupacon, amit nemrég szerzett be.

Szabó Zsófi

A Story Extra műsorvezetője posztjai alapján sok időt tölt kutyáival, emellett Laurához hasonlóan ő is szívesen olvasgat ebben a nagy melegben – A lány a múltból című regényt például úgy jellemezte, hogy izgi.

Radics Gigi

Az X-Faktor új mentorának szintén egy görögországi nyaralással indult a július, de munkának sem lesz híján a forró évszakban.

Iszak Eszti

A VIVA TV sztárja nemrég még a Balaton Soundon bulizott, Jason Derülo koncertjét például különösen élvezte.

Majka és Dundika

A közkedvelt sztárpár sem unatkozik – Majka koncertezik, Dundika a csemetékkel tölti az idejét, nemrég pedig a hetedik évfordulójukat ünnepelték közösen.

Som-Balogh Edina

A Barátok közt egykori sztárjának élete a család körül forog – nemrég például a Balatonon kapcsolódott ki.

Dér Heni

A barna hajú szépség napjai is igen zsúfoltak, de láthatóan ezt egy cseppet sem bánja, időbeosztásába pedig nemrég egy horvátországi vakáció is belefért.

Horváth Éva

A nemrég anyává vált modell idejét kisbabája, Kristóf tölti ki, akit ma meg is mutatott követőinek.

Ada

A szőke szépség Henihez hasonlóan szintén Horvátország mellett tette le a voksát – Njivicében pihen párjával és ikergyermekeivel.

Bódi Sylvi

A bájos modell Indonéziában piheni ki a fáradalmait, egyik friss posztjából pedig megtudhattuk, hogy szó sincs luxuskörülményekről üdülőhelyén – a képen látható, puritán módon kell megoldania a mosakodást, de elmondása szerint ez sem zavarja, élvezi a nyaralást.

Caramel

Az énekes életében most nincs helye pihenésnek, ha épp nem valamelyik színpadon, akkor minden valószínűség szerint a stúdióban találjuk.

Nyári Dia

A Barátok közt Hannája nem egy szigeten, még csak nem is egy homokos tengerparton sütteti magát, hanem a történelemben gazdag Rómát barangolja be szerelme társaságában.

Zséda

Az énekesnő bár nem sok betekintést enged magánéletébe, az nem kérdéses, ki az a férfi az életében, akire a legtöbb időt szánja, ha a fellépések között szabadideje van.

 

Zséda (@zsedavue) által megosztott bejegyzés,

Király Viktor

Mióta felépült sérüléséből, Viktor igyekszik magát visszaszoktatni az intenzív mozgásformákhoz. A balesete óta még csak most volt először alkalma arra, hogy elmenjen futni egy jót.

Weisz Fanni

A gyönyörű modell minden bizonnyal nagyon várta a mai napot, hiszen a Baywatch premiere kedvéért nemrég a sorozat által népszerűvé vált ikonikus piros fürdőruhában mutatta meg karcsú alakját.

Lakatos Levente

Az Aranykönyv-díjas író sem unatkozik a nyáron. A munka mellett igyekszik pihenni is – nemrég még a Balaton Sound nyüzsgő tömegében mulatott és szerzett életre szóló élményeket.

Nagy Alexa

A dögös sorozatsztár mindig is nagy utazó hírében állt, így természetesen a nyarai a kalandról, az új helyek felfedezéséről szólnak. Alexa most éppen Szingapúr csodálatos tájain élvezi jól megérdemelt szabadságát.

Tóth Andi

A Válótársak sztárjának még a kánikula sem veszi el a kedvét az edzéstől, és ugyanolyan elánnal tréningezik, mint a hűvösebb évszakokban. Ennek eredménye meg is látszik rajta: kirobbanó formában van!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek