Starity

Kiszivárgott videofelvételen ócsárolja barátja Madison Beert

2017. július 15. 12:12   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy kiszivárgott videofelvételen hallható, ahogy Jack Gilinsky nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illeti ex-barátnőjét, Madison Beert.

hirdetés
Kiszivárgott videofelvételen ócsárolja barátja Madison Beert
Fotó: Instagram

Madison Beer és ex-barátja, a Jack & Jack-ből ismert Jack Gilinsky 2014 táján kezdtek el randizni. A napokban kiszivárgott egy videó, amely tavaly készült, a felvételen pedig éppen a két szerelmes veszekedését hallhatjuk. A vitát az indította el, hogy Madison viccből rossznak nevezte barátja zenéjét, aki ezt túlságosan komolyan vette, majd kemény szavakkal illette a lányt. 

Egy r*banc vagy

– hallható többször is a felvételen.

A videó megjelenése után Madisontól többen is kérdezték, hogy miért maradt továbbra is vele, ha az incidens egy évvel ezelőtt történt. Az énekesnő egy nyilatkozatot tett közzé, amelyben leírta, hogy úgy gondolta, ha szakítanak, Jack ugyanezt teszi a következő lánnyal, próbálta őt megjavítani.  

Ha valaki rosszul bánik veletek bármilyen módon, szólaljatok fel. Sohasem oké, engem elvakított a szerelem és túlságosan féltem. [...] Ne kövessétek el ugyanazt a hibát, amit én, a biztonságodért nem érdemes. Bármi történjék, senki nem érdemli meg, hogy így bánjanak vele.

– írta a közleményben Madison. 

Később kiderült, hogy Madison maga szivárogtatta ki a hangfelvételt, de természetesen ez nem von le Jack tesztjéből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek