Starity

Chris Zylka magára tetotváltatta Paris Hilton nevét

2017. július 16. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hátrahagyottak sztárja szemernyi kétséget sem hagyott afelől, hogy komoly a kapcsolata Parisszel.

hirdetés

Chris Zylka és Paris Hilton a napokban ünnepelte első évfordulóját, ám a rövid együtt töltött idő ne tévesszen meg senkit, a pár igen komolyan elköteleződött egymás mellett – olyannyira, hogy a színész magára tetováltatta kedvese keresztnevét.

Micsoda mázlista lány! A szerelmem meglepett engem, magára tetováltatta a nevem a Disney betűtípusával és azt mondta, azért tette, mert én vagyok számára a legvarázslatosabb hely a világon, és bennem megtalálta a hercegnőjét

– írta az Instagramon a dúsgazdag örökösnő.

Boldog évfordulót, szerelmem! Köszönöm, hogy miattad minden egyes nap úgy érezhetem magam, mint egy Disney-hercegnő! Te vagy az én fényes páncélú lovagom, és én még soha nem éreztem ilyen biztonságban magam, mint melletted. Oly sok módon megváltoztattad az életemet, és megmutattad nekem, milyen is az igaz szerelem. Te vagy a legjobb barátom, a másik felem és segítettél belátnom, hogy tündérmesék igenis léteznek és az álmok valóra válhatnak. Szeretlek, bébi!

– csiripelte évfordulójukon Paris.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek