Starity

Kiakadtak a Little Mix rajongói, amiért nem Jade Thirlwall lett Jázmin hercegnő

2017. július 18. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű lánycsapat rajongói szerint a Disney rossz döntést hozott, amikor Naomi Scottnak adta a női főszerepet.

hirdetés

Fotó: Starity

A Disney a napokban jelentette be, hogy az Aladdin élőszereplős változatában Mena Massoud és Naomi Scott alakítják Aladdint és Jázmint, mely választás nem nyerte el mindenkinek a tetszését. A legcsalódottabbnak azonban kétségkívül a Little Mix rajongói bizonyultak, akik már teljesen belelovallták magukat abba, hogy Jade Thirlwall bújik a hercegnő bőrébe, mióta az énekesnő nyilvánosságra hozta, hogy pályázott a szerepre.

Jade egyébként jemeni és egyiptomi gyökereivel, egzotikus külsejével, tánc- és énektudásával meg is felelt volna a szerepre, ráadásul a meghallgatások során át is jutott az első rostán, de végül mégsem győzte meg a castingról döntő csapatot. Ezt a döntést azonban nehezére esik elfogadni a rajongóknak, akik a Twitteren fakadtak ki a szerintük rosszul meghozott döntés miatt.

A Jázmin hercegnő, akit választanotok kellett volna; Komoly hiba a @Disney részéről, hogy nem Jade-et választotta a @LittleMix-ből. Szerettem volna Geordie akcentussal beszélni hallani Jázmint; A pillanat, amikor rájössz, hogy Jade arab származású, tud énekelni és egy fekete parókával tökéletes lenne, DE a Disney helyette inkább egy indiai színésznőt választ...; A Disney még mindig szegényes döntéseket hoz – csak hogy idézzünk párat a felháborodott kommentek közül, melyeknek keretein belül a fanatikusok képekkel bizonyították, miért is lett volna tökéletes Jade a szerepre.

Fotó: Twitter

Érdekesség, hogy maga Jade is úgy véli, hogy a Disney rossz döntést hozott, legalábbis erre utal, hogy az Instagramon a bejelentés megtételekor közzétett magáról egy képet, melyen egy fegyvert tart, annak csövén pedig egy fehér zászlón a Túl vagyok rajta felirat olvasható, emellett pedig kedvencének jelölt egy olyan kommentet, melyben valaki azt kérdezte, Miért választanának egy indiait ahelyett, hogy valaki olyan mellett döntenének, aki legalább arab származású?.

Fotó: Instagram (screenshot)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek