Starity

Harmadik gyermekével várandós Jessica Alba

2017. július 18. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 36 éves színésznő az Instagramon hozta követői tudomására, hogy rövidesen ismét anya lesz.

hirdetés

Jessica Alba ismét anya lesz! A színésznő egy kedves kis videófelvétel keretein belül hozta nyilvánosságra, hogy férjével, Cash Warrennel szülői örömök elé néznek – hamarosan ötfősre bővül a família, vagyis gyerkőceik létszámfölényben lesznek velük szemben. A párnak két kislánya van: Honor Marie kilencéves, Haven Garner pedig öt.

Jessica számára egyébként mindenek felett áll az anyaság – bevallása szerint nem szeretne lemaradni gyermekei életének egyetlen mérföldkövéről sem, igyekszik minden szabadidejét velük tölteni.

A harmadik baba érkezése egyébként nem egészen váratlan: 2012-ben már szárnyat bontott a pletyka, hogy áldott állapotban van, de akkor sajtóképviselője útján cáfolta a híreszteléseket. Úgy fogalmazott, hogy elégedett az életével és a két gyermekével, de nyitva hagyta annak lehetőségét, hogy talán öt-tíz év múlvan ismét belevágnak a babaprojektbe, és mit ad Isten, éppen öt év telt el e bizonyos közlemény közzététele óta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek