Starity

Nick Jonasnak megakadt a szeme Hilary Duffon

2017. július 18. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 éves énekes nem is tagadhatja, hogy bizony Hil fotója még az ő figyelmét is felkeltette.

hirdetés

Hilary Duff a napokban tette közzé a lent látható, igen szexire sikeredett felvételt, amit egy medencéről készítettek róla, és amin szemmel láthatóan nem visel bikinifelsőt. A szívecskék számából ítélve a kép nagyon bejött a rajongóinak, ám mint kiderült, nem csak nekik: Nick Jonas egy szemeket mintázó emojit küldött hozzászólásként, mintegy azt üzenve, bizony neki is megakadt a szeme a szőke szépségen.

A rajongók nem is lehetnének izgatottabbak az egyébként ártatlan hozzászólás miatt – az internet népe máris belelkesült, és többen is hangot adtak abbéli véleményüknek, hogy nem lenne ellenükre, ha Nick udvarolni kezdene Hilarynek. Érdekesség, hogy bár csak öt év van köztük, két különböző generáció kedvencei voltak a Disney csatornának köszönhetően. Míg Hilary a Lizzie Maguire-nek, addig Nick a Rocktábornak (és persze akkori együttesének, a Jonas Brothersnek) köszönheti ismertségét.

Fotó: Instagram / Hilary Duff (screenshot)
Fotó: Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek