Starity

A Trónok harca 7. évadának premierepizódja megdöntötte a Pretty Little Liars rekordját

2017. július 19. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az eddig sem volt kérdéses, hogy a Trónok harca és a Pretty Little Liars is egyaránt nagy népszerűségnek örvend a tévénézők körében, de előbbi mégis többeket megmozgat, mint utóbbi.

hirdetés

Június 27-én végleg véget ért a Pretty Little Liars az Til DeAth Do Us PArt című epizóddal, mellyel végre megkaptuk a szükséges válaszokat ahhoz, hogy túlléphessünk a sorozaton. A finálé – ahogy az várható volt – megosztotta a rajongókat, véleményüknek pedig hangot is adtak: összességében 1.7 millió tweet született, ezzel pedig 2017 legtöbbet tweetelt sorozatepizódja lett egészen július 16-áig.

A Trónok harca visszatérése ugyanis még többeket érdekelt, és mivel igazán izgalmas premiert kerekítettek a készítők, könnyedén átvehették a vezetést. A hetedik évad első részét ismétlésekkel és streamelésekkel együtt 16.1 millióan nézték meg, ehhez mérten nem is olyan sok az a 2.4 millió tweet, ami a folytatással kapcsolatban született, és amivel a Trónok harca letaszította a Twitter képzeletbeli trónjáról a Pretty Little Liarst.

Fotók: Freeform ; HBO

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek