Starity

Louis Tomlinson megerősítette, hogy a One Direction tagjai a mai napig legjobb barátok

2017. július 19. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Éveken át együtt dolgoztak, így szoros kötelék alakult ki a srácok között, ami a mai napig erősen fűzi össze őket.

hirdetés

Niall Horan nemrég úgy nyilatkozott, hogy a média az, ami úgy állítja be, hogy a One Direction tagjai versengenek egymással, a valóságban azonban jó kapcsolatot ápolnak és kikérik egymás véleményét szólóban produkált munkásságukat illetően. Ezt most Louis Tomlinson is megerősítette, és hozzátette, hogy most is legjobb barátok ők öten.

Mi mindig is öt legjobb barát voltunk az úton, és az idő előrehaladtával elkezdtük egyre jobban megérteni egymást. Nagyon jó barátok vagyunk most is. Vegyük például az X-Factor fináléját, amikor Steve-vel előadtam a dalom, mindannyian eljöttek, hogy támogassanak engem, amiről pár órával a kezdés előtt fogalmam sem volt. Ez nem azon hülye celebdolgoknak az egyike volt, hogy Csináljunk egy közös képet, lőjük fel az Instagramra és mutassuk meg mindenkinek, hogy legjobb barátok vagyunk!. Még csak nem is posztoltunk róla. Mindig is az apró dolgokban rejlett a barátságunk, amikről az emberek még csak nem is hallottak

– magyarázta Louis.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek