Starity

Felelőtlen anyának tartják rajongói Pinket

2017. július 19. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 37 éves énekesnő azon sztáranyukákhoz tartozik, akik szívesen megmutatják csemetéiket a rajongóknak, ám ezúttal épp miattuk került bajba.

hirdetés

Pink alig két napja tette közzé a lent látható felvételt, melyen csemetéi (hatéves lánya és hét hónapos fia) társaságában készíti az aznapi vacsorát – míg Pink bébihordozóban tartva a kisebbik gyermekét zöldséget párol, addig nagylánya, Willow a pulton térdelve figyeli, mi történik a tűzhelyen.

 

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés,

A felvétel alaposan felháborította Pink követőit, és rögtön rossz anyának bélyegezték, amiért kisfiát kitette annak a veszélynek, hogy esetlegesen rácsapódhasson a főzés közben kicsapódó zsiradék vagy pára. Természetesen voltak, akik semmi kivetnivalót nem találtak a képen, és felszólították az ítélkezőket arra, hogy hagyják, hadd élje az énekesnő az életét és nevelje a gyermekeit úgy, ahogy akadja; mások ezzel szemben a gyámügyért kiáltottak.

Imádom Pinket és nem is azért vagyok itt, hogy bárki felett pálcát törjek, de ha gyerekekről van szó, nagyon alaposan át kell gondolnunk, hogy megéri-e a kockázat. Soha ne gondolja senki, hogy vele nem történhet rossz dolog, mert igenis történhet. Az én kisbabám 14 hónapos volt, amikor égési sérülést szenvedett, ami a legrosszabb élmény mind a gyerek, mind a szülő számára. Kérlek, kérlek, gondolkozzatok, mielőtt cselekedtek! Nem csak akkor, amikor főzésről van szó, hanem a születésnapok ünneplésekor és a tábortüzek esetén is. Csak legyetek tisztában a rátok leselkedő veszélyekkel

– üzente egy aggódó édesanya.

 

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek