Starity

Justin Bieber beteg gyerekeknek szerzett örömet

2017. július 19. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár maga Justin is tisztában van azzal, hogy rengeteg rossz tulajdonsága van, de kétségtelen, hogy aranyból van a szíve.

hirdetés

Korábban úgy nyilatkozott, hogy megterhelőnek érzi a rajongók szeretetét, mostanra megfordult a világ Justin Bieberrel, aki hétfőn úgy döntött, szabadidejét a Kaliforniában található Orange megyei gyermekkórházban tölti. Az énekes több beteg gyereket is meglátogatott, akik alig akartak hinni a szemüknek, amikor váratlanul besétált a kórtermükbe a Love Yourself énekese kísérők és testőrök nélkül.

Justin körülbelül egy órát töltött az intézmény falai között és kellemesen elcsevegett a lábadozó betegekkel, akikkel a legnagyobb örömmel fotózkodott, és már nyoma sem volt annak a fiatalembernek, aki néhány hónapja kijelentette: nem hajlandó többé fényképeztetni magát a fanatikusokkal. A beszámolók szerint nagyon kedves volt és közvetlen, a betegek pedig nagyon örültek, hogy ilyen életre szóló élménnyel ajándékozta meg őket.

Fotók: Instagram

via HollywoodLife, E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek