Starity

J. K Rowling nem adja fel! További Harry Potter-kötetek érkezése várható

2017. július 20. 12:12   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világszerte ismert és elismert írónő továbbra sem hajlandó elengedni az általa teremtett mágikus világot.

hirdetés

2016 júliusában került a könyvesboltok polcaira a Harry Potter és az elátkozott gyermek című könyv, ami hatalmas sikernek örvendett világszerte. J. K. Rowling írónő akkor úgy nyilatkozott, hogy ez a könyv méltó lezárásként szolgál majd a varázsvilág számára, ám úgy tűnik még sincs szíve elengedni a Harry Potter-univerzumot.

Az Entertainment Weekly számolt be arról, miszerint Rowling az ősz beköszöntével újabb három könyvet tervez megjelentetni, ezek közül kettő a Harry Potter: A History of Magic (Harry Potter: A mágia története) elnevezést kapta, a harmadik pedig a Harry Potter és az azkabani fogoly illusztrált váltizata lesz, melynek történetét Jim Kay rajzai nyomán követhetjük nyomon.

A mágia történetéről szóló alkotások egyébként igen izgalmasnak és színvonalasnak ígérkeznek, hiszen úgy tudjuk, hogy a boszorkányság és a mágikus lények történelmi hátterén túl mélyebb bepillantás kapunk a Roxfortban tanult tantárgyakba is. A kötetek októberi megjelenése egyébként nem véletlen, ugyanis ekkor nyílik meg a londoni British Libraryben a Harry Potter-kiállítás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek