Starity

Valóra válik a rajongók álma: Candice Accola szerepet kapott a The Originalsban

2017. július 20. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hivatalosan is megerősítették a sorozat készítői a hírt, miszerint a Vámpírnaplók sztárja korábbi karakterét kelti életre. VIGYÁZAT, a cikk spoilert tartalmaz a Vámpírnaplókkal kapcsolatban!

hirdetés
Valóra válik a rajongók álma: Candice Accola szerepet kapott a The Originalsban
Fotó: The CW / Bob Mahoney

Mióta márciusban véget ért a Vámpírnaplók, azt találgatják a rajongók, hogy vajon van-e esély arra, hogy Klaus (Joseph Morgan) is megkapja az őt megillető boldogságot korábbi szerelme, Caroline (Candice Accola) oldalán. Julie Plec executive producer már korábban elhintette, hogy szeretne egyes szereplőket átmenteni a Vámpírnaplókból a The Originalsba, és a rajongók joggal reménykedtek abban, hogy Caroline is köztük lesz.

Nem sokkal ezelőtt a készítők megerősítették, hogy Candice ismét régi karaktere bőrébe bújik – megjelenésére pedig a széria jövőre képernyőre kerülő ötödik évadának első részében számíthatunk. Arról egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy csupán egy vagy több epizód erejéig marad.

Ami Caroline és Klaus kapcsolatát illeti, igen mozgalmas múltra tekinthetnek vissza: a Vámpírnapolók harmadik és negyedik évada között volt köztük némi szexuális feszültség, de még milőtt kibontakozhatott volna a viszony, Klaus New Orleansba tette át a székhelyét. A hetedik évadban aztán váltottak egymással egy telefonbeszélgetést, majd az évad végén, Stefan (Paul Wesley) halálát követően vette fel a kapcsolatot Klaus Caroline-nal újra, amikor nagylelkű adománnyal támogatta a szőke szépség és gyermekei apja, Alaric (Matthew Davis) által létrehozott, különleges képességekkel rendelkező gyerekek számára alapított bentlakásos iskoláját. És ha már itt tartunk, érdemes megjegyezni, hogy ebbe az iskolába iratkozik be Klaus és Hayley (Phoebe Tonkin) közös lánya, Hope (Summer Fontana) is, hogy tovább bonyolítsa az amúgy sem egyszerű történetet.

Fotó: The CW / Curtis Baker

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek