Starity

Sandra Echeverría mégis másik szerepet kapott

2010. október 21. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sandra Echeverría az előző hírekkel ellentétben az El desquite főszerepében lesz látható, Alejandro Tommasi oldalán.

hirdetés
Sandra Echeverría mégis másik szerepet kapott

Mint korábban hírül adtuk, Sandra Echeverría nemrégiben Emilio Larrosa irodájában járt, aki egy szerepet ajánlott fel neki. Azonban kiderült, hogy nem azt, amelyre eredetileg mindenki gondolt, hanem Rosy Ocampo új, eredeti telenovellájának főhőséét.

A novella címe El desquite (magyarul 'Az elégtétel') lesz, és az is kiderült, hogy egy kemény castingharc után Sergio Reynosót, Roberto Blandónt és Juan Ferrarát is kiütve a nyeregből Alejandro Tommasi lesz a történet férfi főgonosza.

Azonban a férfi főgonosz fiát alakító színész – aki valószínűleg a főhőst fogja játszani – David Zepeda lesz. Pár napja még Cristián de la Fuente volt a legerősebb jelölt, időközben azonban kiderült, hogy a chilei színészt szerződései az Egyesült Államokhoz kötik.

Az El desquite a jelenlegi tervek szerint igen előkelő idősávban, 9.00 órás időpontban kerülne bemutatásra a Cuando me enamoro befejeztével, valamikor jövő márciusban.

Sandra szerepére Jacqueline Bracamontest szerették volna szerződtetni, de végül mégis Sandra mellet döntöttek.

Kíváncsian várjuk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek