Starity

Lily Collins szerint a divatipar a hibás az evési zavarok kialakulásáért

2017. július 20. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Csontváros 28 éves sztárja szerint a divatipar meglehetősen rossz üzenetet közvetít a fiataloknak.

hirdetés

Amikor a divatbemutatókat nézed, észreveszed, hogy borzasztó apró lányok lejtenek végig a kifutón, a többségük olyan fiatal, hogy még nem is érett nővé. Az alakjuk még nem gömbölyödött ki. Néhányan közülük úgy néznek ki, mintha menten kidőlnének. Szerintem beszélni kellene a lányokkal a kifutókon lévő lányok méreteiről

– fejtette ki véleményét Lily Collins, aki korábban maga is érintett volt a témában: tinédzserként anorexiával küzdött, ami apja, Phil Collins és a családi zűrök miatt alakult ki nála.

Nem menstruáltam két évig a betegség következtében. Teljesen elvesztettem az irányítást az életem felett. Rettegtem, hogy elbaltáztam annak a lehetőségét, hogy valaha gyerekem legyen. Apámmal nagyon széthúztunk, a legmélyebb bizonytalanságaim hozzá vezethetőek vissza.

A színésznő azóta a nyilvánosság előtt bocsájtott meg apjának, de ettől függetlenül nem tudta félretenni a korábbi sérelmeket, melyek minden bizonnyal egész életén át elkísérik őt.

Megbocsájtok neked, amiért nem voltál mindig mellettem, amikor szükségem lett volna rád és amiért nem olyan apám voltál, akire vágytam. Megbocsájtok az általad elkövetett hibákért. És bár úgy tűnik, késő már, nem az! Még mindig van időnk továbblépni [a sérelmeken]

– üzente apjának márciusban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek