Starity

A véletlen műve, hogy Troian Bellisario a Feedben is egy ikerpár tagját alakítja

2017. július 21. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Egyesült Államokban július 18-án mutatták be a Feed című drámafilmet. VIGYÁZAT, a cikk spoilert tartalmaz a Pretty Little Liarsszel kapcsolatban is!

hirdetés
A véletlen műve, hogy Troian Bellisario a Feedben is egy ikerpár tagját alakítja
Fotó: ELLE

Ahogy azt a Freeform június végén véget ért drámasorozatának rajongói már tudják, Troian Bellisario karakterének, Spencer Hastingsnek volt egy eltitkolt ikertestvére a szériában Alex Drake személyében, akit szintén ő keltett életre. A színésznő új filmjében, a Feedben ugyancsak egy ikerpár áll a középpontban, ám Troian elmondása szerint nem szándékosan alakult ez így, ugyanis a film története hamarabb elkészült, mint a Pretty Little Liars fináléjának forgatókönyve.

Ó, Istenem, nem, nem direkt lettem itt is egy ikerpár tagja. Az őrület lenne! Úgy nőttem fel, hogy a legjobb barátaim egy fiú-lány ikerpár voltak, én pedig mindig is csodáltam a köztük lévő kapcsolatot és mély köteléket. Szerettem volna én is egy ikertestvért

– nyilatkozta a színésznő, akinek a Feedben a Harry Potter-filmek sztárja, Tom Felton alakította a testvérét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek