Starity

Énekelni is tud! Hallgasd meg a sokoldalú Cara Delevingne első szerzeményét!

2017. július 21. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cara még csak most lesz 25 éves, de már nagy sikerű karriert épített ki magának a divatiparban és egyre népszerűbb a filmkészítők körében is. Ezúttal megmutatta, hogy nemcsak a kifutón és a filmvásznon mutat jól, hanem bizony a slágerlistákon is.

hirdetés

Megérkezett a mozikba a Valerian és az ezer bolygó városa című sci-fi, amiben Cara Delevingne játssza a főszerepet Dane DeHaan, Clive Owen, Ethan Hawke és Rihanna mellett. Az erezarcú modell ismét megcsillogtatja páratlan tehetségét a filmben, de mint kiderült, nevét nemcsak színésznőként adta a produkcióhoz, ugyanis énekhangja is felcsendül benne – igaz, csak a stáblista alatt – az I Feel Everything című dal képében. A filmben olyan sztárok nótáit használták még betétként, mint David BowieBob Marely & The Wailers és még sokan mások.

Nincsenek szavak, melyek leírhatnák, mit éreztem, amikor megláttam a filmzenéket tartalmazó kiadványt. Nem is hittem, hogy lehetséges, hogy egyszer ilyen nagy nevek mellett láthassam a sajátomat. A dalt magát a szerelembe esés inspirálta, az, hogy minden olyan természetesen jön, és milyen az, amikor először érzel valaki iránt úgy, ahogy... Mindannyiunknak szüksége van szeretetre, mert az megmenthet minden egyes napot

– magyarázta szerzeménye kapcsán Cara.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek