Starity

Izgalmas előzetes érkezett az Egyszer volt, hol nem volt új évadához

2017. július 23. 13:01   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ősszel kerül majd a képernyőkre a sorozat hetedik évada, melyhez órákkal ezelőtt megérkezett az első felvezető.

hirdetés

Korábban már elárultunk némi érdekességet a sorozat folytatásával kapcsolatban, melyben többek között az is kiderült, hogy mely karakterek távoznak, és melyek azok akik továbbra is a képernyőkön maradnak. Már akkor felröppentek a szóbeszédek arról, miszerint új karakterekkel bővül majd a stáb, később azonban megerősítették, hogy valóban így van, és öt, már jólismert színésznő fog csatlakozni az Egyszer volt, hol nem volt hetedik szezonjához.

A folytatásban látható lesz majd Az uralkodónő, valamint a Teen Wolf sztárja, Adelaide Kane, Gabrielle Anwar, Dania Ramirez, Mekia Cox, valamint Rose Reynolds is. Mindezeken felül, azt is megtudhattuk, hogy Gabrielle és Dania állandó szereplője lesz a sorozatnak, a többi karakter viszont csak időnként bukkan majd fel. Sokakat már akkor is foglakoztatott a gondolat, hogy vajon ki lehet Lucy édesanyja, a kérdés azonban nem maradt sokáig megválaszolatlan, ugyanis kiderült, hogy Henry feleségét Dania fogja életre kelteni, aki egyben Hamupipőkeként is kamerák elé áll majd.

A széria egyébként október hatodikán ülteti majd a nézőket a képernyők elé, néhány órája pedig megérkezett az első betekintő, melyből megtudhattuk, hogy a történelem megismétli önmagát. A sorozat első évada azzal nyitott, hogy Henry bekopogott Emmához, mondván, hogy ő a fia, majd évekkel később Lucy is hasonlóképp közölte apjával a nagy hírt, miszerint ő a csemetéje. Mindezeken túl, ismét dúlni fog a harc a gonosz és a jó között, ami minden kétséget kizáróan izgalmakkal teli jelenteket fog tartalmazni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek