Starity

10 helyzet, ami bizonyítja, hogy a szülők is elképesztően menők

2017. augusztus 06. 14:02   |   Szerző: eszti136

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mind kisebb, mind nagyobb gyerekeknek mindennél jobban szükséges a szeretet, ami számos dologban megnyilvánulhat.

hirdetés

Most 10 olyan helyzetet fogunk megmutatni nektek, amelyben néhány szülő hivatalosan is kiérdemelte a „szuper-anyu” vagy a „szuper-apu” címet.

1. Az apuka, aki lenyűgöző hajfonatokat készít

Phillippe Morgese egy egészen különleges dologban leli boldogságát kislánya nagy örömére. A férfi olykor fodrászokat megszégyenítő módon tud hajfonatokat készíteni a kislányának. Először csak befonta lánya, Emma haját, majd később már iskolát nyitott, ahol el lehet sajátítani ehhez hasonló frizurák elkészítését.

2. Az apuka, aki ruhákat vásárol kislánya babájának

Ez a látszólag kemény fickó nem tudott nemet mondani, mikor a kislánya megkérte őt, hogy vegyen ruhát a babájának. Szóval, amíg a lány iskolában volt, az apuka elindult, hogy vegyen a játéknak rugdalózót és zoknikat. A fontos az, hogy a kislány elképesztően boldog volt, mikor meglátta az új holmikat a babáján.

3. A szülők, akik elkészítették egy Blockbuster-polc másolatát autista fiuknak

Ez a 20 éves fiú nagyon szomorú volt mikor megtudta, hogy kedvenc DVD üzlete bezárt. Emiatt a szülei úgy gondolták, elkészítik fiuknak a bolt mini-verzióját a fiú kedvenc meséivel. Mindezt persze otthon.

4. Az apuka, aki tetováltatta a fejét, hogy lánya ne érezze magát másnak a többiektől

Ennek a kislánynak hallókészüléket kell viselnie, és az apukája feltetováltatott egyet a fejére, hogy ezzel is lányát támogassa.

5. Az anyuka, aki cosplaybe öltöztette kislányát, hogy annak több önbizalma lehessen

Camilla Courts fényképész és a hét éves Layla Disney-hercegnőknek, és más híres karaktereknek beöltöznek, hogy a lánynak több önbizalma lehessen.

6. A szülők a legjobb barátokra is odafigyelnek

Egy hagyomány szerint, az egyetemek és más oktatási intézmények gyűrűket adnak diplomásainak, az alma materük jeleivel. Egy Kyle nevű fiú nem tudta kifizetni ezt, azonban a legjobb barátjának szülei vettek neki egyet. A gyűrűn az áll, hogy "a másik fiúnknak".

7. Anyu és apu bebizonyította, hogy a válás nem jelent semmit

Ricky és Clara elváltak, és új családot alapítottak, de ez nem gátolta meg őket attól, hogy együtt neveljék fel gyerekeiket. Egy nagy társaságként ünneplik a gyerekek szülinapját, együtt töltik a hétvégéket, részt vesznek iskolai rendezvényeken és teljes mértékben támogatják egymást.

8. Az egész család anime karaktereknek öltözött be a fiuk kérésére

Ezek a szülők nem egyszerűen megvették fiuknak a jelmezt halloweenre, hanem maguk is beöltöztek.

9. Chris Hemsworth szülinapi tortát süt kislánya szülinapjára

A sztár szülők is találnak alkalmat arra, hogy boldoggá tegyék gyereküket. Például Chris Hemsworth egy dínó-alakú tortát sütött kislányának.

10. Az apuka, aki könnyedén megoldotta, hogy gyerekei ne veszekedjenek egymással a kocsiban

Három gyerek nem csak háromszoros öröm, hanem annyiszoros baj is olykor, különösen, ha szeretik elvenni egymás játékait. Jó, otthon le tudod őket nyugtatni, de mi a helyzet az autóval?! Ez itt tökéletes megoldásnak tűnik, amit az apuka csinált.

via BrightSide.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

gyerek szülők apa anya
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek