Starity

10 helyzet, ami bizonyítja, hogy a szülők is elképesztően menők

2017. augusztus 06. 14:02   |   Szerző: eszti136

Mind kisebb, mind nagyobb gyerekeknek mindennél jobban szükséges a szeretet, ami számos dologban megnyilvánulhat.

hirdetés

Most 10 olyan helyzetet fogunk megmutatni nektek, amelyben néhány szülő hivatalosan is kiérdemelte a „szuper-anyu” vagy a „szuper-apu” címet.

1. Az apuka, aki lenyűgöző hajfonatokat készít

Phillippe Morgese egy egészen különleges dologban leli boldogságát kislánya nagy örömére. A férfi olykor fodrászokat megszégyenítő módon tud hajfonatokat készíteni a kislányának. Először csak befonta lánya, Emma haját, majd később már iskolát nyitott, ahol el lehet sajátítani ehhez hasonló frizurák elkészítését.

2. Az apuka, aki ruhákat vásárol kislánya babájának

Ez a látszólag kemény fickó nem tudott nemet mondani, mikor a kislánya megkérte őt, hogy vegyen ruhát a babájának. Szóval, amíg a lány iskolában volt, az apuka elindult, hogy vegyen a játéknak rugdalózót és zoknikat. A fontos az, hogy a kislány elképesztően boldog volt, mikor meglátta az új holmikat a babáján.

hirdetés

3. A szülők, akik elkészítették egy Blockbuster-polc másolatát autista fiuknak

Ez a 20 éves fiú nagyon szomorú volt mikor megtudta, hogy kedvenc DVD üzlete bezárt. Emiatt a szülei úgy gondolták, elkészítik fiuknak a bolt mini-verzióját a fiú kedvenc meséivel. Mindezt persze otthon.

4. Az apuka, aki tetováltatta a fejét, hogy lánya ne érezze magát másnak a többiektől

Ennek a kislánynak hallókészüléket kell viselnie, és az apukája feltetováltatott egyet a fejére, hogy ezzel is lányát támogassa.

5. Az anyuka, aki cosplaybe öltöztette kislányát, hogy annak több önbizalma lehessen

Camilla Courts fényképész és a hét éves Layla Disney-hercegnőknek, és más híres karaktereknek beöltöznek, hogy a lánynak több önbizalma lehessen.

6. A szülők a legjobb barátokra is odafigyelnek

Egy hagyomány szerint, az egyetemek és más oktatási intézmények gyűrűket adnak diplomásainak, az alma materük jeleivel. Egy Kyle nevű fiú nem tudta kifizetni ezt, azonban a legjobb barátjának szülei vettek neki egyet. A gyűrűn az áll, hogy "a másik fiúnknak".

7. Anyu és apu bebizonyította, hogy a válás nem jelent semmit

Ricky és Clara elváltak, és új családot alapítottak, de ez nem gátolta meg őket attól, hogy együtt neveljék fel gyerekeiket. Egy nagy társaságként ünneplik a gyerekek szülinapját, együtt töltik a hétvégéket, részt vesznek iskolai rendezvényeken és teljes mértékben támogatják egymást.

8. Az egész család anime karaktereknek öltözött be a fiuk kérésére

Ezek a szülők nem egyszerűen megvették fiuknak a jelmezt halloweenre, hanem maguk is beöltöztek.

9. Chris Hemsworth szülinapi tortát süt kislánya szülinapjára

A sztár szülők is találnak alkalmat arra, hogy boldoggá tegyék gyereküket. Például Chris Hemsworth egy dínó-alakú tortát sütött kislányának.

10. Az apuka, aki könnyedén megoldotta, hogy gyerekei ne veszekedjenek egymással a kocsiban

Három gyerek nem csak háromszoros öröm, hanem annyiszoros baj is olykor, különösen, ha szeretik elvenni egymás játékait. Jó, otthon le tudod őket nyugtatni, de mi a helyzet az autóval?! Ez itt tökéletes megoldásnak tűnik, amit az apuka csinált.

via BrightSide.

  twitter 
hirdetés

Címkék

gyerek szülők apa anya

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek