Starity

A Larry shipperek tönkretették Louis Tomlinson és Harry Styles barátságát

2017. július 25. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Louis végre tisztába tett egy olyan kérdést, ami régóta téma a One Direction rajongóinak körében.

hirdetés

A hét évvel ezelőtt megalakult One Direction tagjainak kapcsolata mindig is foglalkoztatta a rajongókat és a médiát, különös tekintettel arra a viszonyra, ami Louis Tomlinson és Harry Styles között van. A két fiatal ugyanis az együttes megalakulása óta nagyon szoros barátságot ápolt, ami odáig vezetett, hogy megindultak a találgatások kapcsolatuk milyenségét illetően. Sokan a mai napig úgy vélik, barátságnál több van köztük annak ellenére is, hogy köztudottan mindketten a hölgyekhez vonzódnak, és rájuk ragasztották a Larry Stylinson becenevet.

Louis a The Sunnak adott interjújában egyszer és mindenkorra tisztázta a pletykákat, és azt is elárulta, hogy a shipperek tönkretették a barátságukat.

Egy bandában előfordul, hogy olyan emberekkel vagy összezárva, akikkel jól kijössz és akad köztük olyan is, akivel a többieknél is jobban érzed magad. Én mindig nagyon tiszteltem Harryt. Remekül kezeli ezt a helyzetet, nagyon jó a színpadon, jó zenész és művész. Ez [a köztünk lévő kapcsolat] pedig olyasmi, ami természetes egy bandában

– magyarázta Louis és hozzátette, hogy az összeesküvés-elméletek kellemetlenségeket szítottak közte és barátnője, Eleanor Calder között a múltban.

Amikor először elkezdték ezt az egészet, Eleanorral voltam, és nagyon tiszteletlennek éreztem a dolgot vele szemben, aki jelenleg is a barátnőm. Igyekszek védelmezően fellépni az ilyen esetekben, különösen, ha olyan emberekről van szó, akiket szeretek.

Louis továbbá szót ejtett arról is, hogy pontosan a shipperek miatt távolodtak el Harryvel, mert torkig lettek azzal, hogy minden mondatukat, mozdulatukat kianalizálták.

Egy olyan atmoszférát teremtett ez közöttünk, ahol mindenki mindenbe belelátott mindent. Emiatt elszállt a hangulat. Falakat épített közénk és egy kicsit még megközelíthetetlenebbekké váltunk. Azt hiszem, ez megmutatja, hogy a pletykákból soha semmi nem volt valós

– mondta, és hozzátette, hogy meglátása szerint az emberek úgyis abban fognak hinni, amiben hinni akarnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek