Starity

The Weeknd közel 12 órát repült, hogy láthassa Selena Gomezt a születésnapján

2017. július 25. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyszerűen képtelenség megunni együtt látni a két előadót – szerelmük láthatóan idővel egyre mélyül.

hirdetés

Micsoda születésnap! Selena Gomez július 22-én lett 25 éves, mely alkalomból szerettei egy visszafogott, ám jó hangulatú bulit szerveztek neki. Bár ajándékok nem voltak, Selly mégis szerencsésebbnek és gazdagabbnak érezte magát mindenkinél, ugyanis kedvese, The Weeknd egészen Európából repült haza, hogy láthassa őt.

A Can't Feel My Face előadója szombaton, azaz Selena születésnapján még Párizsban adott koncertet, utána azonban sietett elcsípni a gépét, hogy hazatérjen és együtt ünnepeljen élete párjával. Erről az Instagram Story részlegében számolt be, Selena pedig mint egy szerelmes bakfis tudatta a rajongóival egy live chat keretein belül, hogy Abel úton van hazafelé!.

Hosszú repülőút és jet-lag azonban ide vagy oda, The Weeknd alaposan bepótolta, hogy nem lehetett jelen Sel nagy napján. Bár a közösségi oldalakon nem dokumentálták, a szerelmesek másnap a malibui Soho House-ban költötték el ebédjüket egy romantikus randevú keretein belül.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek