Starity

Ezt már nem magyarázza ki! Itt a bizonyíték, hogy Kylie Jenner megműttette a melleit

2017. július 25. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Évek óta téma a sajtóban Kylie állítólagos mellműtétje, ám hiába a magyarázkodás, ekkora növekedést már nehéz eltussolni.

hirdetés

Majdnem egy éve már annak, hogy legutóbb mellplasztikával vádolták meg Kylie Jennert, aki akkor úgy nyilatkozott, hogy a menstruációja miatt nagyobb a melle egyes képeken, valamint akkor a Victoria's Secret BOMB melltartójára esküdött.

Ezúttal már nem lesz ilyen könnyű dolga, ugyanis a HollywoodLife egymás mellé tette egy régi és egy friss képét, melyek között szemmel látható a különbség – olyannyira, hogy ezt már nem lehet másra kenni, mint egy ügyes sebészre. Jenner mindkét felvételen egy szál melltartót visel, és bár igaz, hogy két, egymástól nagyban különböző fazonról van szó, mégis ég és föld a két dekoltázs közti különbség.

Egyesek úgy vélik, a tinédzser tavaly decemberben feküdt Dr. Anthony Youn sebészkése alá, ám ezt az információt Kylie egyelőre se meg nem erősítette, se meg nem cáfolta. Az azonban köztudott, hogy nem ellenzi a plasztikai beavatkozásokat, ám eddig mindössze azt ismerte be, hogy feltölttette az ajkait.

Az emberek azt hiszik rólam, hogy mindent megcsináltattam magamon. Úgy gondolom, ez lenyugtatja őket, így kimondom: igen, valóban feltölttettem az ajkaimat, nem is hazudtam ezzel kapcsolatban, csak épp nem mondtam el a teljes igazságot. Az emberek azonban úgy gondolkodnak, hogy Ó, szóval megcsináltatta az ajkait, akkor biztosan minden mást is átszabatott magán. Nem is realizálódik bennük, hogy még csak 18 éves vagyok, így édesanyám sosem engedné meg nekem, hogy kés alá feküdjek egy orr- vagy mellplasztika érdekében

– nyilatkozta tavaly a Wonderlandnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek