Starity

Justin Bieber menedzsere is megszólalt a lemondott turnéval kapcsolatban

2017. július 25. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Derült égből villámcsapásként érte a rajongókat, amikor a Sorry énekese úgy döntött, félbehagyja turnéját.

hirdetés

Justin Bieber még egy pár hónapig biztosan úton lett volna, ha minden az eredeti tervek szerint zajlik, ám nemrég úgy döntött, elég volt, hazatér és lemondja a Purpose világturné fennmaradó állomásait. Azóta már bocsánatot kért rajongóitól, amiért csalódást okozott nekik, arra azonban nem adott választ, mi áll döntése hátterében.

Nem sokkal ezelőtt menedzsere, Scooter Braun is megszólalt az ügyben és sajnálatát fejezte ki azért, amiért Justin nem folytatja a turnét, ugyanakkor rámutatott, hogy az énekes idestova majdnem másfél éve úton van, bejárt hat kontinenst, nem csoda, ha belefáradt.

Justin, a csapatunk és a magam nevében is szeretnék bocsánatot kérni. A turné félbehagyása sosem állt szándékunkban, de egy ember lelke és jólléte az elsőszámú dolog, amivel én személy szerint foglalkozok és nekünk mind tiszeteletben kell ezt tartanunk. Justin visszatér majd és tudom, hogy alkalmat kerít arra, hogy újra játsszon nektek, veletek. Egy fejezet lezárul és ezzel együtt kezdetét veszi egy másik. Megértésetek még egyszer köszönöm

– írta közleményében Braun.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek