Starity

Előzetes érkezett Debby Ryan filmjéhez

2017. július 29. 13:01   |   Szerző: LeerdammerGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney csatorna Jessie-je újra főszerepben bizonyíthat: nézd meg a Rip Tide című filmjének előzetesét, melyben Corát kelti életre!

hirdetés

Nemrégiben számoltunk be arról, miszerint a The CW mégsem mutatja be az egykori Disney üdvöske sorozatát, az Insatiable-t, ám a színésznő azóta sem tétlenkedik. A Rip Tide mellett láthatjuk majd őt számos más filmben is, például a Cover Versionsben vagy a Life of the Partyban. Míg utóbbiakról egyelőre kevés információ áll rendelkezésünkre, a Rip Tide-hoz már meg is érkezett az első előzetes.

A történet középpontjában Cora áll, aki miután végleg felhagy a reménnyel, hogy modell lehessen, elrepül Ausztráliába. Reméli, hogy Margot néninél majd ötcsillagos ellátásban részesül, ám hamar rá kell jönnie, hogy az internet hiánya mellett a legközelebbi város is rettentően messze van. Csapdában érzi magát, viszont az idő múlásával új barátokra tesz szert, s lassacskán románc fűződik közte és a jóképű Tom között. Ezekután lehetősége nyílik arra, hogy elismert divattervező lehessen, ám édesanyja ekkor közli vele, hogy remek szerződést kaphat egy modellügynökségnél. Corának most választania kell. 

Debby mellett Andrew Ceer és Naomi Sequeira játszik főszerepet a filmben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek