Starity

Megérkezett a Dirty Slippers nyári slágere

2017. július 26. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenekar végre közzétette új nagylemezének második megfilmesített szerzeményét, a Pasztellkéket.

hirdetés

A tagcsere után még erősebben tért vissza a Dirty Slippers! Télen a Már nem című dal keretein belül hallgathattunk bele az együttes új lemezébe, most pedig megérkezett a Pasztellkék, ami egy egészen más, bulizósabb hangzásvilágot tár a hallgatók elé. A dal nemcsak a hazai rádiók lejátszási listájára került fel, hanem Erdélyben és a Vajdaságban is meghódította a hallgatókat.

A Lobó Szalóky Lázár vezette formáció természetesen kisfilmet is forgatott a nótához, ami Ritók-Filip Áron munkásságának köszönhetően jutott el a rajongókhoz – ő egyébként a múltban már két kisfilmet rendezett ezt megelőzően a Dirty Slippersnek. A képkockákon Szabó Kriszta topmodellt és Szathmáry Nándort láthatjuk a főszerepben, akik egy álom keretein belül találkoznak egymással.

Mindig is akartunk egy bulihimnuszt írni. Az előző két lemezen főképp párkapcsolati problémákat feszegettünk, úgy érzem kimaxoltuk az abban rejlő lehetőségeket. A harmadik nagylemezre egyszerre akartunk könnyed, vidám dalokat írni, s olyanokat is, amelyeknek mélyebb mondanivalója van. A Pasztellkék az előző körhöz tartozik, bízom benne a klipje is elnyeri majd mindenkinek a tetszését. Egy biztos: mind a stáb, mind a producer, mind a zenekar igazán kitett magáért!

– nyilatkozta a dal kapcsán a frontember.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek