Starity

Két év múlva jön a mozikba a Wonder Woman 2

2017. július 26. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Wonder Woman óriási sikerének köszönhetően egész franchise épül a karakter köré.

hirdetés

Már eddig is köztudott volt, hogy folytatást kap a Wonder Woman, néhány órája pedig az is kiderült, mikor kerül a történet folytatása a mozikba. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a készítők 2019. december 13-ára tűzték ki a második rész premierdátumát, vagyis még majdnem két és fél évet kell várnunk arra, hogy láthassuk a mozikban.

Úgy tudjuk, hogy az első filmet rendező Patty Jenkins jelenleg is tárgyal a direktori székbe való visszatéréséről, de egyelőre nem született végleges döntés az ügyben. Jó hír viszont, hogy Gal Gadot ismét elvállalta a csodanő szerepét, ám az már kérdéses, hogy a Steve Trevort alakító Chris Pine is leszerződik-e újra a produkcióhoz.

A Wonder Woman egyébként a vártnál is jobban teljesített: idáig 389 millió dollár (~ 99.2 milliárd forint) bevételt hozott készítőinek, így túlszárnyalta a Marvel újdonságát, a szintén nagy népszerűségnek örvendő, A galaxis őrzői vol. 2. című alkotást. Aki pedig nehezen bírná kivárni a csodanő újbóli mozivászonra kerülését, jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis a hamar közönségkedvenccé vált karakter a novemberben mozikba kerülő Az Igazság Ligája című akciófilmben is felbukkan majd.

Fotó: Warner Bros.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek