Starity

Mégis kötélnek állt! Ismét Daniel Craig lesz James Bond

2017. július 26. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ki tudja, miért, de a 49 éves filmsztár mégis úgy döntött, elvállalja a 007-es ügynök szerepét.

hirdetés

Daniel Craig a 007 Spectre: A Fantom visszatér mozikba kerülése után úgy nyilatkozott, hogy olyannyira elege van James Bond karakteréből, hogy inkább felvágná az ereit, mint hogy ismét a bőrébe bújjon annak ellenére is, hogy a szerep igen szép összeget hozott a konyhájára.

Nem, jelen pillanatban nem vagyok kész arra, hogy újra őt alakítsam. Egyáltalán nem. Ez így is van jól. Túl vagyok rajta. Végeztünk. Minden, amire vágyok az, hogy továbbléphessek

– magyarázta akkoriban a színész.

Tavaly már arról szóltak a híradások, hogy a Sony pofátlanul nagy összeggel, 150 millió dollárral (~ 38.3 milliárd forint) bírná maradásra Craiget, ő azonban ennek ellenére sem kívánkozott ismét titkosügynökösdit játszani, mostanra azonban – ki tudja, milyen hatásra – mégis meggondolta magát.

Az ET ugyanis arról számolt be, hogy a színész főszerplésével készülő új Bond-film 2019. november 8-án, a Metro-Goldwyn-Mayer szárnyai alatt kerül a mozikba. A történetet Neal Purvis és Robert Wade írják, akik a korábbi filmek készítéséből is kivették részüket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek