Starity

Végre összeszedte magát a Reszkessetek, betörők! sztárja

2017. július 27. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mióta maga mögött hagyta a rivadafényt, Macaulay elindult a lejtőn, de szerencsére még azelőtt észbe kapott, hogy baj történt volna.

hirdetés

Macaulay Culkin gyerekként vált ismertté, ám a nagy siker nagy terheket is rótt rá. A színész egy időre el-eltűnt Hollywoodból és csak kisebb szerepeket vállalt. Nem csoda, ha egy idő után már nem osztottak rá főszerepet, hiszen köztudottan drogproblémákkal küzdött, nem volt egyszerű együtt dolgozni vele. Most úgy tűnik, Macaulay mégis megrázta magát, felszedett pár kilót és a róla készült legfrissebb fotók alapján kijelenthetjük: évek óta nem nézett ki ilyen egészségesnek.

A 36 éves színész hamarosan megkezdi a főszereplésével készülő Changeland című film forgatását, mely műben olyan kollégái oldalán játszhat, mint Seth Green, Rose Williams, Clare Grant, Breckin Meyer és Brenda Song – utóbbi társaságában nemrég Hollywoodban, egy étteremben csípték el vacsora közben, és bár máris azt pletykálják, hogy együtt járnak, valószínűleg csak ismerkednek egymással és szerepükkel.

A változás szembetűnő:

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek